BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Finalin adı belli oldu

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçları oynandı. Sevilla ile Benfica finalde karşı karşıya gelecek.<br/>İlk maçta evinde Juventus’u 2-1 m...

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçları oynandı. Sevilla ile Benfica finalde karşı karşıya gelecek.
İlk maçta evinde Juventus’u 2-1 mağlup eden Benfica, yarı final rövanş maçında Juventus ile 0-0 berabere kaldı.
Karşılaşmanın 67. dakikasında Enzo Perez ikinci sarı kartta kırmızı kart görerek oyunu terk ederken, 89. dakikada da Lazar Markovic direk kırmızı kar görerek oyun dışı kaldı. Maçtaki bir diğer kırmızı kart da 89. dakikada yedek kulübesinde oturan Juventuslu oyuncu Mirko Vucinic’e çıktı. Golsüz berabere biten maçın ardından finale yükselen takım, ilk maçı 2-1 kazanan Benfica oldu.

SEVİLLA FİNAL BİLETİNİ SON DAKİKADA ALDI
Bir diğer yarı final rövanş maçında ise Valencia ile Sevilla karşı karşıya geldi. Sevilla karşılaşmadan 3-1 yenik ayrılsa da ilk maçı 2-0 kazanmanın avantajıyla finale çıkan taraf oldu.
Karşılaşmanın ilk golü 14. dakikada Sofiane Feghouli geldi ve Valencia 1-0 öne geçti. 2. gol ise 26. dakikada Beto’nun kendi kalesine gönderdiği topla geldi. Valencia’nın son golünü ise 70. dakikada Jeremy Mathieu kaydetti. Fakat maçın bitimine çok az bir zaman kala 90+4. dakikada Stephane M’bia’nın attığı golle Sevilla, adını finale yazdıran taraf oldu.
Sevilla-Benfica UEFA Avrupa Ligi Final maçı 14 Mayıs Çarşamba günü Torino’da oynanacak.
(İHA)