BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.387,34
HABER /  GÜNCEL

Gizem'in katili cezaevinde şok yaşattı

Adana'da kaybolduktan 36 saat sonra acı haberi gelen Gizem Akdeniz'in katil zanlısı, cezaevinde kendini öldürmek istedi.

Abone ol

ADANA'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.

Gizem Akdeniz'in ablası Gamze Akdeniz ile evlenmesine izin verilmediğini ileri sürerek intikam için cinayeti işlediğini iddia eden katil zanlısı Süleyman Akdeniz, tutuklanarak Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

CEZAEVİNDE İKİ KEZ İNTİHARA KALKIŞTI

29 Nisan'da nöbetçi mahkemece 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklanan Süleyman Akdeniz ceza evinde 2 kez intihara kalkıştı.

PSİKOLOJİK TEDAVİ ALACAK

Akdeniz dün Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Akdeniz'in ikinci kez intihara kalkışmasının ardından tedavi ve müşahede altında tutulması için hastaneye gönderildiği bildirildi.

Katil zanlısı Süleyman Akdeniz, Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altında tutuluyor.

32111.jpgGİZEM'İN ANNESİ KONUŞTU TÜM GERÇEKLERİ ANLATTI

6 yaşındaki Gizem'i öldüren katil zanlısı, ablasını vermedikleri için intikam aldığını söylemişti. Gizem'in annesi beddualar ederek o olayın aslını anlattı... (TIKLA OKU)