BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Krita ve Yavuz kolay grup istedi

Bursasporlu futbolcular yarın çekilecek Şampiyonlar Ligi kurasından kolay bir gruba düşmek istediklerini söylediler.

Abone ol

Kaleci Yavuz Özkan, dünyada kendilerini ispatlamış takımlarla oynayacaklarını belirterek, "Biz de büyük takımız. Böyle bir şans yakaladık. Umarım en kolay grup bize denk gelir" derken, Romen oyuncu Krita ise, Avrupa'da oynamanın zorluğuna dikkat çekerek, "İnşallah kolay grup çıkar" diye konuştu.

Bursasporlu futbolcular Yavuz Özkan ve Krita basın toplantısında konuştu. İki haftada 6 puan almanın güzel başlangıç olduğunu ifade eden genç file bekçisi Yavuz Özkan, "Her zaman lige iyi başlamak önemlidir. İyi başladğıımız için çok mutluyuz. İnanıyorum devamı Sivas galibiyetiyle gelecek. İyi çalışıp karşılığını alıyoruz" dedi.

İVANKOV'DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM

Ivankov'un yedeği olan Yavuz Özkan, maçlarda en az forma şansı gelecek oyunculardan birisi olduğunu belirterek, "Önümde çok iyi bir kaleci var. Şampiyonlukta büyük katkısı var. Önünüzde öyle birisi olunca arkada beklemek koymuyor. Ondan öğrendiğim çok şey var. Aramızda iyi bir abi kardeş ilişkisi var. İyi bir saygı bağı var. Bu da beni mutlu ediyor. Forma şansı bulunca en iyi şekilde değerlendireceğim" diye konuştu.

HİÇ HEYECANLI DEĞİLİM

Yavuz Özkan, Şampiyonlar Ligi'nde kendini ispatlamış takımlarla mücadele edeceklerini kaydederek, "Hiç heyecanlı değilim. Çünkü biz de büyük takımız. Böyle bir şans yakaladık. En kolay grubun bize denk gelmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

KRİTA: İNŞALLAH KOLAY GRUP ÇIKAR

Rumen oyuncu Krita ise, "İki maç çok güzel geçti. 6 puan aldık. Sivas maçından da 3 puan düşünüyoruz. Yarın kura çekiyoruz. Bursaspor ilk defa oynuyor. Bizim için çok önemli. İyi konsantre olacağız. Bütün takımlar çok zor. Hiç kolay değil. İnşallah kolay grup çıkar" diye konuştu. Krita, taraftarın Real Madrid'i istediğinin hatırlatılması üzerine, "Ben de Real Madrid'i istiyorum" karşılığını verdi.