BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Duaçınarıspor'a saha müjdesi!

Büyükşehir Belediyesi amatör spor kulüplerini destek kapsamında Duaçınarıspor kulübüne saha yapacak.

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentte yer alan amatör spor kulüplerine katkı koymaya devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Devlet Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın’la birlikte, Yıldırım İlçesinde bulunan Duaçınarspor kulübünü ziyaret etti.

BURSA DİĞER İLLERE ÖRNEK OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki amatör spor kulüplerinin gelişmesiyle, ülkemizi başarılarıyla geleceğe taşıyacak gençlerin sayısının artacağını söyledi.

Bursa’da gençlerin spora olan ilgilerinin arttırılması için gereken tüm çalışmaların yapıldığına dikkati çeken Başkan Altepe, kentin hemen her bölgesine inşa edilen spor alanları, amatör takımlara verilen desteklere ve gençlerin spor eğitimlerine verilen önemle, Bursa’nın diğer illere örnek olacak bir spor şehri haline geleceğini kaydetti. 

DUAÇINARSPOR KULÜBÜ'NE SAHA MÜJDESİ

Başkan Altepe, Duaçınarspor Kulübü’nün gelişimine katkı sağlamak için bu ziyaretin gerçekleştirildiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin kulüpte belirlenen eksikleri bir plan ve proje doğrultusunda gidereceğini ifade etti. 


Amatör spor kulüplerine verilen destek ile gençlere de sahip çıkıldığına işaret eden Başkan Altepe, Duaçınarspor Kulübü yöneticilerinin futbol sahası isteğiyle ilgili çalışmaların da hemen başlatılacağını sözlerine ekledi.

 

ÇELİK: GENÇLERİ DÜNYA ARENASINA TAŞIYOR

Devlet Bakanı Faruk Çelik ise amatör spor kulüplerinin, gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağladığı gibi genç sporcuların yetişerek ülkemizi dünya arenasında temsil etmesinin de önünü açtığını söyledi.

 

Ziyarette Duaçınarspor Kulübü yöneticileri, Başkan Altepe ve konuklarına spor kulübünün formasını hediye etti.