BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,47
HABER /  MAGAZİN

Köse'den ünlü yazar için inanılmaz iddia

Ünlü yapımcı Erol Köse, Twitter'dan Hürriyet yazarı Onur Baştürk hakkında inanılmaz iddialarda bulundu.

Abone ol

Onur Baştürk'ün isim vermeden yazdığı yazı, Erol Köse'yi çileden çıkardı. Twitter'dan daha önce Haluk Bilginer, Hadise gibi çok sayıda ünlü isim hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan Köse, Baştürk için; "Mesela bir de gay olup erkeği oynayanlar var, medyada da çok. Onur Baştürk mesela, erkeklerle öpüşürken çok görülmüş bir köşe yazarı.''dedi

GAY OLUP ERKEĞİ OYNAYANLAR VAR

"Mesela bir de gay olup erkeği oynayanlar var, medyada da çok. Onur Baştürk mesela, erkeklerle öpüşürken çok görülmüş bir köşe yazarı.

Bu Onur Baştürk Ajda, Funda Arar gibi şarkıcılara şarkı satıp köşesinden bunun reklamını yapan gazeteyi ticaretine alet eden bir gay..

Ve hem bize şarkı satmak istedi almadık diye hem de Luccada terbiyesizce asıldığı ve tabiki dayağı yediği magazinci muduru değerli dostumun...

Yakın dostuyuz diye, bize takık, devamlı aleyhime ima yollu yazı yazıyor yazdırıyor.. Bak Onur aga, sen beni daha tanımadın ama ben tanıtıcam..

Sen rahat ol beybi....sana güzel kloş etekler aldım, bistüerler aldım giydiricem ilk gördüğümde..

Hürriyet onur baştürkün gazeteyi kullanıp şarkı satmasını ve o şarkıların reklamını yapmasını nasıl karşılıycak Enis Berberoğlu? Fikret Ercan?"

ONUR BAŞTÜRK KÖSE İÇİN NE YAZMIŞTI?

Hürriyet magazin yazarı Onur Baştürk bugün kaleme aldığı yazısında, Erol Köse için şunları yazmıştı:

"Bir başkası, herkese hakaretler yağdırıp durduğu meşhur tivit hesabının kendisine ait olmadığını, "ne yazık ki" hack'lendiğini filan söylemiş savcılıklarda.

Bence savcı bu tuhaf durumu şöyle bir tavsiyelemeyle bitirebilirdi pekala:

"Acilen John Malkovich Olmak filmini izleyin."

Şimdi uzun uzun filmden bahsetmek istemem ama kabaca konusu şudur filmin:

Bir kuklacı Malkovich'in beynine giren bir yol/kapı keşfeder. Oradan önce kendisi, sonra arkadaşlarını Malkovich'in beynine sokar. Gerisini anlatmayayım...

Ama pek güzel, pek alt metni olan bir filmdir. Anlaşılması da kolaydır hani."