BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Korel öyle bir evet dedi ki

İki oyuncu arasında dizi setinde başlayan aşk 1 yıl sonra evlilikle taçlandı. Korel ile Ergenç, dünya evine girdi.

Abone ol

Binbir Gece dizisinin oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç dün gece Kuruçeşme Les Ottomans Otel'de düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

OTEL DIŞINDAN DUYULDU

Korel’e nikâh memuru tarafından sorulan ‘Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?’ sorusuna güzel oyuncunun verdiği ‘Evet’ cevabı otelin dışından duyulurken, Ergenç’in cevabı ise daha sönük kaldı.

Basının mensuplarının alınmadığı törene çiftin aile yakınları, dostları ve oyuncu arkadaşları olmak üzere 350'ye yakın davetli katıldı. Korel'in şahitliğini aile dostları olan Ali Erten, Ergenç'in şahitliğini ise yeğeni Aziz Akgün yaptı.

Pachelbel'in "Canon in D Major" müziğiyle nikâh alanına giren çift, ilk dansı da "Sensiz Saadet Neymiş" şarkısı ile yaptı. Nikâh kıyıldıktan sonra yüzlerce beyaz ve pembe balon gökyüzüne bırakıldı.

Nikâh sonrası basın mensuplarının karşısına çıkan çift "Biraz klasik olacak ama ikimiz de çok mutluyuz" dedi. Bu özel gecede Korel gelinliğini modacı Hakan Yıldırım'dan, Ergenç ise smokinini Vakko'dan tercih etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine doğru Suzan Kardeş ve orkestrası Balkan müzikleriyle davetlilere keyifli saatler yaşattı. Çift, işleri yoğun olduğu için balayına çıkmayacaklarını söyledi.

DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]