BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Köpeğe ateş etti oğlunu öldürdü

Etrafını saran köpekleri korkutmak için ateş ederken, öğretmen oğlunu öldürdü.

Abone ol

Kayseri'nin Molu Köyü'nde besicilik yapan 77 yaşındaki Mehmet Kayalı, etrafını saran köpekleri korkutmak için ateş ederken, matematik öğretmeni oğlu 34 yaşındaki Nuh Kayalı'nın ölümüne neden oldu.

Melikgazi İlçesi Belsin semtindeki Çok Programlı Lise'de öğretmenlik yapan evli ve 3 çocuk babası Nuh Kayalı, hafta sonunda, Kocasinan İlçesi'ne bağlı Molu Köyü'nde oturan babası Mehmet Kayalı'nın yanına gitti. Besicilik yapan Mehmet Kayalı, ahırdan çıkarttığı büyük ve küçük baş hayvanlarını rahatsız eden köpeklere, elindeki av tüfeğiyle korkutmak için ateş ederken, ahırın önündeki kamyonun arkasından birden karşısına çıkan oğlu Nuh Kayalı, göğsüne isabet eden 16 saçma ile öldü. Ölen talihsiz öğretmenin cenazesi, otopsi yapılmak için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. 11 yıllık ögretmenin yapılan otopside gögsüne aldığı saçmalarla öldüğü belirlenirken, jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet Kayalı, "Ahırdan, kamyona hayvanları yüklerken, köpekler etrafımızı sardı. Misafir olarak yanımda bulunan oğlum Nuh'a evdeki tüfeği getirmesini söyledim. Getirdiği tüfekle korkutmak için köpeklere ateş ederken, oğlum kamyonun arkasından çıktı. Ben, tüfeği yeniden doldururken sanırım mekanizma birden ateş aldı ve tetik düştü. Oğlumun ölümüne yol açtım. Bundan daha büyük acı ve üzüntü olamaz" dedi.

Belsin Çok Programlı Lise Müdürü Ramazan Taraf, olaydan 1.5 saat sonra Molu Köyü'ne gittiğini anlatırken, "Köye gittiğimde, 8 yıldan bu yana okulumda görev yapan matematik ögretmenimiz Nuh Kayalı'nın ölümünü öğrendim. Kendisi çok iyi birisiydi. Hafta sonlarında babasının yanına yardıma giderdi. Çok üzgünüz" diye konuştu. Bu ara, bugün okulda yapılması gereken nevruz kutlaması öğretmen Nuh Kayalı'nın ölümü üzerine iptal edildi. Nuh Kayalı'nın cenazesi Hunat Camii'nde kılınan namaz ardından toprağa verildi.