BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  GÜNCEL

Konya'da 4 ilçe hariç kar tatili Konya son hava durumu

Konya vailliği İl genelinde 4 ilçe hariç eğitime bir gün ara verdi. Hava durumu nasıl, konyada kar yağışı ne kadar sürecek?

Abone ol

Konya genelinde 4 ilçe hariç kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam ettiği belirtildi.

Kar yağışı dolayısıyla Ereğli, Karapınar, Emirgazi ve Halkapınar dışındaki ilçeler dışında eğitime bir gün ara verildiği kaydedilen açıklamada; il merkezindeki ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 gün tatil edildiği vurgulandı.

Tatil olan yerlerde hamileler ve engelliler de 1 gün süre ile idari izinli sayılacak.

ÜNİVERSİTELERE KAR TATİLİ

Konya'da kar yağışı nedeniyle Selçuk ve KTO Karatay üniversitelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Selçuk Üniversitesinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim-öğretime Karapınar ve Silifke Taşucu'ndaki birimler dışında bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Akademik ve idari personelin görevleri başında bulunacağının ifade edildiği açıklamada, 6 Ocak tarihli final sınavlarının başka bir tarihte yapılacağı vurgulandı.

KTO Karatay Üniversitesi ise yoğun kar yağışı nedeniyle rektörlük kararıyla üniversitenin bir gün süreyle eğitime ara verdiğini, bugün yapılması planlanan tüm sınavların başka bir tarihte yapılacağını bildirdi.

KONYA HAVA DURUMU

konya.20150106100320.jpg

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA

bölge.jpg