BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  MAGAZİN

Komşularının faturalarını ödüyor

Arda Turan eski günlerini unutmadı. Milli futbolcu çocukluğunun geçtiği mahalledeki komşularının faturalarını ödüyor.

Abone ol

Futboldan kazandığı ilk parayla ailesine ev alan Arda Turan, oynadığı reklam filminden gelen parayla da babasına 300 bin liralık Audi A7, annesine ise 70 bin liralık Audi A3 otomobil hediye etti. Milli futbolcu çocukluğunun geçtiği mahalledeki komşularının faturalarını da ödüyor.

SEVGİLİSİ SİNEM KOBAL'A CİP ALMIŞTI

Futbol sahalarında paslarıyla arkadaşlarına gol attıran Arda Turan, saha dışında yaptığı yardımlarla da ailesinin, sevgilisinin ve arkadaşlarının yüzünü güldürüyor. Futboldan kazandığı ilk parayla ailesine ev alan Arda, oynadığı reklam filminden aldığı parayla da annesine ve babasına sürpriz yaptı. İki yıl önce sevgilisi Sinem Kobal'a Range Rover cip alan milli futbolcu bu kez anne babasının ayağını yerden kesti.

NEREDEN GELDİĞİNİ ASLA UNUTMUYOR

Arda Turan, babası Adnan Turan'a 300 bin lira değerinde Audi A7, annesi Yüksel Hanım'a ise 70 bin lira değerinde Audi A3 otomobil hediye etti. Futbol hayatına İspanya'nın Atletico Madrid takımında devam eden Arda, çocukluğunun geçtiği Bayrampaşa'daki komşularını da unutmuyor. Milli futbolcu, maddi sıkıntıda olan komşularını tespit edip doğalgaz, su, elektrik gibi faturalarını ödüyor.