BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kolasına ilaç atıp tesbihini çaldılar

Erzurum'dan Kayseri'ye tren ile gelen 59 yaşında i Rahmi Kurudirek, tanımadığı kişiler tarafından verilen ilaçlı kolayı içince, peron içerisinde uyudu.

Abone ol

Soyguncular ilaçlı kolayı içirdikleri Rahmi Kurudirek'in cebinden 25 TL para, 100 TL değerindeki cep telefonu ile tespihini alarak kayıplara karıştılar.

 Rahmi Kurudirek, 1 hafta önce torunlarını ziyaret etmek için Kayseri'den Erzurum'a gitti. Torunları ile hasret giderdikten sonra tekrar Kayseri'ye gelmek için tren seferlerini seçen Kurudirek, peron içerisinde 2 kişi ile tanıştı. Burada tanıştığı kişiler tarafından ikram edilen kolayı içen Kurudirek, peron içerisinde uyuya kaldı. Kayseri'ye geldiğinde tren istasyonu çalışanları tarafından uykusundan kaldırılamayınca sağlık görevlilerine haber verildi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan
Kurudirek, soyulduğunu anladı.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda tren içerisinde ilaçlı kola ile uyutulan Kurudirek'i soyan şüpheliler bulunamadı. Hastanede tedavi altına alınan ve midesi yıkanan Kurudirek, daha sonra polis ekiplerine durumu bildirdi.

Polis olay ile ilgili tren içerisinde olabilecek durumlar karşısında yolculuk eden yolcuları uyarırken dikkatli bir çalışma başlattı.
Olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.