BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,55
HABER /  POLİTİKA

Köksal Toptanın büyük acısı

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın, ilkokul öğretmeni Hurşit Albayrak vefat etti.

Abone ol TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın, ilkokul öğretmeni Hurşit Albayrak (83) vefat etti. Toptan, öğretmeni için, "Onun bizlere öğrettikleri her zaman yolumuzu aydınlatmış ve ülkemize hizmet için azim ve kararlılığımızı artırmıştır" dedi.

Rize'nin Camidağı Köyünde Köksal Toptan'ın ilkokul öğretmenliğini yapan Hurşit Albayrak'ın oğlu Yasin Albayrak'a başsağlığı mesajı gönderen Toptan, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Köksal Toptan, Rize'nin Çaykur İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan Yasin Albayrak'a gönderdiği mesajında, Hurşit Albayrak'ın vefatını "büyük bir kayıp" olarak değerlendirdi.

Albayrak'ın hayatını eğitime atadığını ve kendilerinin yetişmesinde çok emeği bulunduğunu kaydeden Toptan, mesajında şunlara yer verdi: "Onun bizlere öğrettikleri her zaman yolumuzu aydınlatmış ve ülkemize hizmet için azim ve kararlılığımızı artırmıştır. Öğretmenlik mesleğine gönül veren ve çok sayıda öğrenciyi hayata hazırlayan değerli öğretmenimizin aziz hatırası hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Acınızı yürekten paylaşıyor, merhum öğretmenimiz Hurşit Albayrak'a Allah'tan rahmet, şahsınızda tüm ailenize, öğrencilerine ve Rizeli hemşehrilerime başsağlığı ve sabır diliyorum."