BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  DÜNYA

Kocasının burnunu kestiği kadına iyi haber

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kocası tarafından bıçakla burnu kesilen sağlık memuruna kendi dokularından yeni bir burun yapılacak. <br...

Abone ol

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kocası tarafından bıçakla burnu kesilen sağlık memuruna kendi dokularından yeni bir burun yapılacak.
Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur Şuayip Ç. (31) ile Elbistan 112 Acil Komuta Merkezi’nde Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan eşi İlkay Ç. (28) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Şuayip Ç., tartışmanın büyümesi üzerine bıçakla eşinin burnunu uç kısmından kesti. Komşularının haber vermesi üzerine ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürülen İlkay Ç., burada yapılan müdahalenin ardından Adana’daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi. Olaydan sonra kaçan Şuayip Ç.’nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.
Balcalı Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Servisi’nde tedavi altına alınan İlkay Ç.’nin, burnunun ön kısmının 2 santimetre kadar koptuğu bu nedenle birkaç estetik ve cerrahi operasyon geçireceği öğrenildi.
Hastane yetkilileri, İlkay Ç.’ye kendi dokularından yapılan burunun da ameliyatla nakledileceğini bildirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri de yaralı kadının tedavisiyle yakından ilgilendi.
Öte yandan, Şuayip Ç.’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki paylaşımları dikkat çekti. Eşi İlkay Ç. ile mutlu günlerindeki fotoğraflarını paylaşan Şuayip Ç.’nin eşine "Nefesim mutluluğum", "İlk aşkım her şeyim can yoldaşım", "Gül bahçem", "Alev saçlım" şeklinde aşk dolu sözler yazdığı dikkat çekti.
(İHA)