BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  MAGAZİN

Kocası hastanede, Tuğba Bebek'te!

Mehmet Ali Erbil, önceki gün rutin tedavisi için hastaneye yattı. Boşanmak üzere olduğu Tuğba Erbil ise o saatlerde Bebek sahilindeydi.

Abone ol

Tuğba Erbil’den boşanmak üzere olan Mehmet Ali Erbil, önceki gün aylık rutin tedavisi için Alman Hastanesi’ne yattı. Her ay düzenli olarak hastaneye yatıp, 20 saat boyunca serum tedavisi gören Erbil’e, hastanede kızı Sezin refakat etti.

Ünlü şovmen tedavi görürken, boşanmak için mahkemeye başvuran eşi Tuğba Erbil, kız kardeşinin eşiyle Bebek’te görüntülendi. Gazetecilerin fotoğraf çekmelerine sinirlenen enişte, “Neden çekiyorsunuz? Çekilecek bir şey yok” diyerek tepki gösterdi. Tuğba Erbil ise boşanma davası hakkındaki soruları “Olay yargıya intikal etti. O yüzden artık konuşmayacağım” diyerek yanıtsız bıraktı. Öte yandan İstanbul Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvuran Tuğba Erbil, boşanma davası için avukat Altın Mimir’i tuttu. Mimir, Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Sedef Altuntaş’ın da boşanma davasını üstlenmişti. Mehmet Ali Erbil, konu hakkında “Evet, o kişinin Sedef Hanım’ın da avukatı olduğu doğru” dedi.

Bende 15 milyon TL var mı acaba

TUĞBA Erbil’in açtığı boşanma davasında Mehmet Ali Erbil’den 15 milyon TL’lik rekor tazminat talep ettiği öne sürüldü. Böyle bir rakamı gazetelerden öğrendiğini söyleyen ünlü şovmen, “Henüz bana ulaşan bir tebligat yok. Ben de haberleri gazetelerden okuyorum. Benden 15 milyon TL istediği söyleniyor. Bu rakam gerçekten doğru mu? Bende bu kadar para var mıymış? Ne söyleyeyim, bu işi kamuoyuna bırakıyorum. Zaman her şeyi gösterecek. Mahkeme bir başlasın bakalım.”

Ayda 40 bin lira nafaka

MEHMET Ali Erbil’e boşanma davası açan Tuğba Erbil’in 15 milyon TL tazminat talebinde bulunduğu iddiasına avukat Altın Mimir yanıt verdi. Mahkemeye başvurduklarını ve ‘gizlilik talebi’nin kabul edildiğini söyleyen Mimir, “Bu rakam doğru değildir. Tuğba Hanım tazminat peşinde değil. İddia edildiği gibi biz Mehmet Ali Bey’in avukatı ile masaya oturmuş değiliz. Tuğba Hanım 2 aydır anlaşmalı olarak boşanmaya çalışıyor ama ne yazık ki karşı taraf bunu kabul etmiyor. Eğer tazminat talebinde olsaydı, anlaşma yoluna gitmez tam 2 ay önce bu davayı açardı” dedi. Bu arada Tuğba Erbil’in çocuğu Ali Sadi için 10 bin, kendisi için de 30 bin lira aylık nafaka istediği öğrenildi.