BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,03
ALTIN 2.324,05
HABER /  MEDYA

Kızlarım İçin 4.yeni bölüm fragmanı sürpriz evlilik teklifine bakın

Kızlarım İçin 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal d'de ekrana gelen Kızlarım İçin 4.yeni bölümde neler olacak? 19 Aralık 2017 Salı günü yani yarın ekrana gelecek olan Kızlarım İçin 4.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Salı günleri güçlü rakipleriyle mücadele eden Kızlarım İçin yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Gelin hep birlikte Kızlarım İçin 4.yeni bölüme bakalım.

Yaşar evlerine gelen haczi kaldırabilmek ve kızlarına yardımcı olabilmek için Tayfun'un ona verdiği işi kabul etmek zorunda kalır. Tayfun'un verdiği işi kabul etmek zorunda kalan Yaşar'ı nasıl bir zorluk beklemektedir? Kumru da haciz sebebiyle Yağız'ın annesi Semiha Hanım'a bakıcılık yapmaya başlar. Bu haberi duyan Alper, Kumru'ya nasıl bir tepki verecek? Öte yandan Sumru ve Egemen arasında yaşanan yakınlaşma evlilik teklifi getirir. Herkesi şok eden evlilik teklifi nasıl sonuçlanacaktır? Gelin hep birlikte Kızlarım İçin 4.yeni bölüm fragmanına bakalım.

KIZLARIM İÇİN KONUSU NE? Anne ve babalarının kavgalarına mani olamayan beş kız kardeşinse tek yapabileceği bir an önce kurtulmak için bir yol bulmaktır. En büyük ablaları Selva, evli olduğu için bu durumdan en az etkilenenidir. Kumru evin en büyüğü, tıp fakültesi son sınıftadır ve para kazanıp hem kendini hem kardeşlerini kurtarmasına bir yıl kalmıştır. Sumru da üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçmiştir. Duygularıyla hareket eder. Canı ne zaman ne isterse öyle davranıp öyle yaşar. Suna daha lisededir ama Kumru ablasını örnek alarak kafasını kitaplara gömerek evdeki huzursuzluktan kaçmaya çalışır. En küçükleri Hüma ise her şeyden en fazla etkilenen olur. Anne ve babalarına rağmen kız kardeşler mutludurlar. Çünkü birbirlerine sahiptirler. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri herkesi güldürecek bir şey yapar. Ancak annelerinin yaptığı bir hata başta Yaşar olmak üzere tüm çocukların hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.