BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL

Kahrolsun senin gibi baba! Öz kızına tecavüz etti

Sivas Kangal'da şuanda 15 yaşında olan kız öğrenci arkadaşlarıyla sohbet ederken 4 yıl önce babasının tecavüzüne uğradığını anlattı. Durum rehber öğretmene anlatılınca 48 yaşındaki baba tutuklandı.

Abone ol

SİVAS'ın Kangal ilçesinde 48 yaşındaki T.Y., öz kızına tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandı. T. Y.'nin suçunu itiraf ettiği de öğrenildi.

Kangal'daki bir kuruluşta mevsimlik işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi T.Y., iddiaya göre, 4 yıl önce evde kimse olmadığı sırada, o zaman 11 yaşında olan G.Y.'ye tecavüz etti.

HİÇBİR ZAMAN EVLENMEYECEĞİM DEYİNCE...: Olay, kızın geçen hafta okulda arkadaşları ile sohbeti sırasında ortaya çıktı. G.Y., evlilik üzerine sohbet ettiği arkadaşlarına yaşadıklarını anlattı ve kendisinin hiçbir zaman evlenemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine arkadaşları durumu okulun rehberlik öğretmenine bildirdi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ: Rehberlik öğretmeni de Kangal Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikâyet üzerine gözaltına alınan baba T.Y., sorgusunda suçunu itiraf etti ve pişman olduğunu söyledi.

TUTUKLANDI: Mahkemeye çıkarılan T.Y., tutuklanarak Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.