BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,83
ALTIN 2.403,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kızının gözü önünde öldürüldü!

Kadınla tartışmaya başlayan adam bir süre sonra pompalıyı çıkardı ve önce kadına sonra kendine ateş etti. Tek tanık kadının kızıydı...

Abone ol

Gaziantep'te bir kişi, tartıştığı kadını kızının gözleri önünde pompalı tüfekle kalbine ateş ederek öldürdükten sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Çukur Mahallesi İsmail Say Sokak'taki bir giyim mağazasında meydana gelen olayda, Emin Dağcı isimli şahıs Nuray Etoğlangil (38) isimli kadınla bilinmeyen bir sebeple tartıştı.

Emin Dağcı, tartışma üzerine nereden aldığı belli olmayan pompalı tüfekle Nuray Etoğlangil'in kalbine kızının gözleri önünde ateş etti.

Nuray Etoğlangil'in kanlar içinde yere yığılmasının ardından pompalı tüfeği çenesinin altına dayayan Emin Dağcı, Nuray Etoğlangil'in ismi öğrenilemeyen kızının müdahalesine rağmen tetiğe basarak intihar etti.

Nuray Etoğlangil ve Emin Dağcı olay yerinde hayatını kaybederken, Nuray Etoğlangil'in ismi öğrenilemeyen 17 yaşlarındaki kızı ise sinir krizleri geçirdi.

İşyeri sahibi sesler üzerine çıktığı işyerinin üst katında yerde yatan cesetleri görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak caddeyi trafiğe kapattı.

Olay üzerine bölgeye gelen ve çekim yapmak isteyen basın mensupları ise hayatını kaybeden Nuray Etoğlangil'in kızı tarafından saldırıya uğradı. Basın mensuplarının çantasını alarak yere fırlatan genç kız, polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Polis, olay yerindeki incelemelerini sürdürürken Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.