BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  MEDYA

Kızını yönettiği kanala ekran yüzü yaptı

SKY Türk'ün tepe ismi Cengiz Özdemir son icraatıyla gösterdi ki şimdiye dek gördüklerimiz sadece fragmanmış... Özdemir kızını kanala ekran yüzü yaptı!

Abone ol

GAZETECİLER.COM
TMSF tarafından geçtiğimiz günlerde satılan SKY Türk 360 aradığı ekran yüzünü yanıbaşında buldu! Kanalın basına geçtiği tanıtım mailindeki yeni spiker SKY Türk 360'ın yayın yönetmeni ve Medya Grup Başkanı Cengiz Özdemir'in kızı çıktı.

KIZINI EKRAN YÜZÜ YAPTI

TMSF tarafından Akşam ve SKY Türk'ün başına Medya Grup Başkanı olarak atanan Cengiz Özdemir Sky Türk'e özel bir ilgi göstermiş ve kanalın yayın yönetmenliğini de üstlenmişti. Cengiz Özdemir'in kanalın satılmasından sonraki ilk icraatı ise kızını ekran yüzü yapmak oldu. SKY Türk TMSF tarafından Akşam'la birlikte Kolin-Limak-Cengiz ortaklığına satılmıştı.

SKY TÜRK BÜYÜK TRANSFER OLARAK DUYURDU

Özdemir'in SKY Türk'e ekran yüzü yaptığı kızı Hilal Özdemir kanal tarafından geçilen tanıtım mailinde büyük transfer olarak duyuruldu. Genç yaşına ve sınırlı deneyimine karşın SKY Türk 360'ın ekran yüzü olan Hilal Özdemir 27 Temmuz Cumartesi günü itibari ile iş başı yapacak.

İBRETLİK VE FÜTURSUZ BİR TORPİL HİKAYESİ!

Cengiz Özdemir'in kızını kanala spiker olarak "transfer" etmesi hem "iş modeli" hem de "medya etiği" açısından tam bir skandal niteliği taşıyor. Özdemir, deneyim kazanması için kızına haberin mutfağında bir muhabir ya da editör olarak şans verseydi belki durum tolere edilebilirdi. Ancak direk "ekran yüzü" ünvanıyla transfer edip bütün SKY Türk'ün tepe ismi Cengiz Özdemir son icraatıyla gösterdi ki şimdiye dek gördüklerimiz sadece fragmanmış... Özdemir kızını kanala ekran yüzü yaptı!basına da allı pullu bir tanıtım maili geçildiğine göre ortada ibretlik ve fütursuz bir "torpil" örneği var. TMSF atamasıyla kanalın başına geçen Cengiz Özdemir'in SKY Türk ve Akşam'daki uygulamaları çok sayıda eleştiriye konu olmuştu. Ancak kızını kanala spiker olarak atayarak Özdemir son icraatıyla gösterdi ki şimdiye dek gördüklerimiz sadece fragmanmış...

Hadi Özışık'ın SKY Türk'teki skandalı yorumladığı "Cengiz Özdemir iyi bir baba olarak çocuğuna kötülük yapıyor!" başlıklı yazısı için buraya tıklayın...