BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Kitap fuarı internete taşındı

İnternet ortamında Kitap Fuarı düzenleyen, alanında tek olan İdefix, bu senede beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Abone ol

İnternet ortamında Kitap Fuarı düzenleyen, alanında tek olan İdefix, bu senede beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Anadolu'dan TÜYAP Kitap Fuarı'na katılamayan kitapseverler için sanal ortamda hazırlanan fuarda başta Türkiye, Almanya olmak üzere dünyanın birçok yerine kitap gönderimi yapılabiliyor.

Fuarda "Türkiye Ne Okuyor" çalışmasıyla her ilin kitap okuma oranları ve yine her ilde okunan en çok kitap kategorileri incelenebiliyor.

Yine İdefix tarafından yapılan "Ödüllü Alıntı Yarışması" ile her gün verilecek alıntıların, hangi kitaplardan olduğunu en hızlı bulana kitap hediye ediliyor.

HEDEF İYİ KİTAP

Öncelikli hedef olarak "İyi" kitapları okurla buluşturmak olan fuarın 5. yılında hazırlanan Yaşar Kemal, İhsan Oktay Anar ve Elif Şafak gibi yazarların seçkileriyle katıldığı "Yazar Seçkileri" çalışması da okurların ilgisine sunuluyor.

Ayrıca Yayıncılar Birliği'nin hazırladığı dosya kapsamında ihtilaflı baskı yapan yayınevlerine de İdefix ambargo uyguluyor ve bu tür kitapları sitesinde satışa sunmuyor.

24 ARALIKTA BİTİYOR

24 Aralık tarihine kadar sürecek olan İdefix Sanal Kitap Fuarı'na bu sene 150 yayınevi katılıyor. 40 bin kitapla okurların karşısına çıkan firma, fuara özgü indirimlerle okurlara ucuz kitap okuma imkanı sunuyor. Ayrıca 150 YTL üzeri siparişler için kargo ücretinin alınmadığı sanal fuara ilgi şimdiden büyük.