BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86
HABER /  SPOR

Fenerde transfer harekatı

Ara transferde takıma takviye yapmaya hazırlanan Fenerbahçe yöneticileri, Ankaraspor´un başarılı ismi için harekete geçti.

Abone ol Ara transferde takıma takviye yapmaya hazırlanan Fenerbahçe yöneticileri, Ankaraspor´un başarılı ismi için harekete geçti. Gündemde Nuri Şahin de var.

Yabancı sıkıntısına çare

Sezona kötü başlamasına karşın, son haftalarda yakaladığı çıkışla adım adım zirveye yaklaşan Fenerbahçe’de transfer harekatı. Özellikle yabancı kontenjanı nedeniyle Josico’yu oynatmakta sıkıntı çeken teknik direktör Aragones’in isteğiyle, yerli bir orta saha oyuncusu almak için harekete geçen yöneticilerin ilk hedefi, Ankaraspor’un başarılı ismi Özer Hurmacı oldu. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündeminde bulunan genç oyuncuyu ara transferde kadroya katmak için çalışmalara başladı.

Aragones’ten ‘olur’ çıktı

Özer'i transfer ederek, yabancı sınırlaması nedeniyle orta sahada yaşanan sorunu aşmak isteyen yöneticilerin bir başka hedefi ise B.Dortmund’da forma giyen gurbetçi Nuri Şahin. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç oyuncu konusunda da girişimlere başlandı. Bu iki futbolcuyla ilgili düşüncelerini teknik direktör Aragones’e aktaran yöneticiler, “Olur” yanıtı aldı. Bu görüşmenin ardından Özer ve Nuri Şahin’in transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Ayrıca Maldonado’nun yerine bir yabancı da gündemde.