BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  POLİTİKA

Öcalana seks izni verilir mi?

Mahkumların cezaevinde cinsel ilişki talebi tartışılıyor. Peki ya Öcalan da başvurursa? Bakan Şahin soruya şu cevabı verdi.

Abone ol Adalet Bakanı Şahin, mahkumlara seks izni tanınsa bile Öcalan bekar olduğu için bu haktan yararlanamayacağını açıkladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Antalya’da bulunan Bakan Mehmet Ali Şahin, Fethi Bayçın Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle kahvaltı yaptı.

Şahin, Mahkumların cezaevinde cinsel ilişkiye izin verilmesi yönündeki talebini soran gazetecilere, "Çocuklar bu mübarek günde böyle soru olur mu?" diye yanıt verdi

Mahkumların isteğine sıcak baktı

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, cezaevinde cinsel ilişkide bulunmak için TBMM İnsan Hakları Komisyonu’na bulunulan müracaatla ilgili, "Adalet Bakanlığı olarak bizim gündemimizde bu doğrultuda herhangi bir değişiklik düşüncesi yok. Ama ben bu tür talepleri ve istekleri anlayışla karşılıyorum" dedi. 

Öcalan evlenirse ne olacak?

Bakan Şahin, bir gazetecinin, terör örgütü ele başının böyle bir talebi olması halinde Adalet Bakanlığının tavrının ne olacağı yönündeki sorusu üzerine de, "Bir defa böyle bir talepte bulunması mümkün değil. Kendisi bekar" dedi.