BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kıstırılan tecavüzcü bakın ne yaptı

13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan ve tutuksuz yargılanan zanlı polis tarafından kıstırılınca pencereye çıkarak intihar girişiminde bulundu

Abone ol

13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan zanlı ziyarete gittiği evde polisleri karşısında görünce şoke oldu. Kaçacak yer bulamayan zanlı hemen pencereye çıktı ve intihar girişiminde bulundu...

2010 yılında, 13 yaşındaki K.Ö'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişiden biri olan ve tutuksuz yargılanırken 17 yıl 6 ay 18 gün hapis cezası alan Murat K, polis tarafından bayram ziyareti için geldiği Zonguldak’ta yakalandı. Murat K, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PENCEREYE ÇIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

2010 yılında çocuğa nitelikli cinsel istismar suçundan hakkında 17 yıl 6 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat K, Zonguldak’ın Çatalağzı beldesinde yakalandı. Dört katlı bir evde kıstırılan Murat K. yakalanmamak için pencereye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabaları ve müdahalesine rağmen polise direnen Murat K, bir polis memurunun parmağından yaralanmasına sebep oldu. Bir polis telsizinin düşerek zarar görmesine neden olan Murat K, polisin çabalarıyla gözaltına alındı.

YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Adliyeye sevk edilen Murat K, önce savcılığa sonra nöbetçi götürüldü. Murat K’ya, ‘polise mukavemet ve kamu malına zarar verme’ suçlarından da dava açıldı. Murat K, sabah saat 10.00 sıralarında getirildiği adliyeden akşam saat 17:00 sıralarında çıkarılarak Beycuma Cezaevi’ne gönderildi.

Murat K’nın yüzüne okunan suçun konusu iddiaya göre şöyle: 2010 yılında 36 yaşındaki Yeşim M, bir parkta otururken tanışarak K.Ö’ye yakınlık gösterdi. Bir süre sonra K.Ö'yü para karşılığında erkeklere pazarlamaya başladığı iddia edildi. Polisin yaptığı operasyonda, Yeşim M.'nin yanında K.Ö. ile çeşitli zamanlarda ilişkiye girdikleri ileri sürülen 15 kişi gözaltına alındı. Süren davada, Yeşim M 19 yıl 10 ay 22 gün, Oğuz Y. 17 yıl 6 ay 18 gün, Deniz N 1 yıl 4 ay 7 gün, Aydın A. 1 yıl 7 ay 29 gün, Cengiz D., Tacettin K. ve Sercan H de 7 yıl 7 ay 7 gün, İlker Ç 15 yıl 2 ay 15 gün, Doğan K. 17 yıl 3 ay 15 gün, İrfan K. 2 yıl 8 ay 15 gün, Soner K. 17 yıl 6 ay 18 gün, Emrah Ç de 15 yıl, Gökhan G 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Ahmet K. ile Nevzat T ise yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti.
'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'Kişiyi cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma ve bu suçlara iştirak' suçlarından açılan davada bir ara tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Murat K, duruşmalarına katılmadığı davada 17 yıl 6 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası aldı.

DOĞUM YAPARKEN CAN VERDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

EN ACI ÖLÜM...

Gaziantep’te doktorların ‘sezaryenle doğum’ önerisini kabul etmeyerek normal doğum yapmak isteyen Sevilay Macit Ercan hayatını kaybetti. Ercan Tarsus’a gömülürken sezaryenle alınan ancak iki gün sonra ölen kızı ise Gaziantep’te defnedildi.

Gaziantep’te Ayvaz İlköğretim Okulun’da ücretli İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Sevilay Macit Ercan, geçtiğimiz günlerde doğum için özel bir hastaneye yatırıldı. Gerekli tetkik ve tahlilleri yapılan genç öğretmene doktorlar, sağlık riski bulunduğu gerekçesiyle doğumun sezaryenle yapılması gerektiğini anlattı. İlk doğumunu yapacak olan Sevilay öğretmen ise sezaryen istemediğini, çocuğunu normal yolla dünyaya getirmek istediği yönünde ısrar ederek bu yönde bir belge imzaladı.

Doğum sırasında Sevilay öğretmenin hayatının riske girdiğini gören doktorlar, bebeği sezaryenle alsa da anne kurtarılamadı. Annesinin adı verilen Sevilay bebek ise doğumdan iki gün sonra yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Sevilay Macit Ercan’ın ölüm raporunda ölüm nedeni olarak, ‘Solunum depresyonu’ yazıldı.

BEBEĞİ DEFNEDİLDİ

Sevilay öğretmenin cenazesi babası Orhan Ercan tarafından Gaziantep’ten alınarak Tarsus’a getirildi. Sevilay öğretmen, gözyaşları arasında toprağa verildi. Annesinden iki gün sonra ölen Sevilay bebeğin cenazesi de özel bir şirkette çalışan babası 33 yaşındaki Cem Macit tarafından Gaziantep’te defnedildi. Sevilay öğretmenin babası Orhan Ercan, “Kızımın doğumu 4- 5 saat kadar sürmüş. Doğumua giren anestezi uzmanıyla görüştüm. Kızımın sezaryen istemediğini söyledi. İç kanama olmuş. Kanamadan sonra kan pıhtılaşması. Akciğerler solunum yolunu tıkamış” dedi.

YARIM SAAT AMBULANS BEKLEDİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]YARALI SAYISI FAZLA OLUNCA...

TEM Otoyolu Sakarya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Olay yeni çağırılan ek ambulans gecikince yaralı, yarım saat yerde bekledi.

Ankara İstikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan Murat Çatalahmetoğlu idaresindeki 34 YN 1759 plakalı otomobil aynı istikamete gitmekte olan Burak Eroğlu idaresindeki 06 DG 8621otomobile çarptı. Kaza sonrası her iki otomobilde yolun ortasında kaldı. Kaza yapan araçların arkasından gelen Süleyman Araz (31) idaresindeki 34 DH 8795 plakalı otomobil kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonunu kırdı.

Kontrolden çıkan otomobil önce otoyolu ayıran bariyerlere çarptı daha sonra ise yoldan çıkarak su kanalına uçtu. Kaza’da otomobil sürücüsünün yanı sıra aynı araçta bulunan Emin Bozkurt (28), Şükran (8), İsmail (4) ve Mehmet Şirin Araz (37) ile Veysi (43) ve Samet Kavak (4) yaralandı. Yaralılardan Emin Bozkurt kaza sonrası otomobil içerisinde sıkıştı. Bozkurt, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı ekiplerce sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kaza yerine ulaşan iki ambulansın ardından yaralı sayısının fazla olması sebebi ile üçüncü bir ambulans istendi. Ek ambulansın olay yerine gelmesi uzayınca 43 yaşındaki Veysi Kavak yarım saat yerde ambulans bekledi.

Havanın soğuk olması sebebiyle üşüyen Kavak’ın üzerine 112 personeli ve itfaiye personeli montlarını örttü. Olay yerine çağırılan üçüncü ambulansında gelmesinin ardından yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Araçta bulunanların Batman’dan İstanbul’a gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

TURİSTE BIÇAK ZORUYLA TECAVÜZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

YARDIM ETME BAHANESİ İLE OTOBÜSE ALDI VE...

İnternette bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştığı arkadaşıyla buluşmak için ülkesinden Antalya’ya gelen Alman 27 yaşındaki A.K.’ye yardım etme bahanesiyle otobüsüne alan 35 yaşındaki H.B., turist kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Olay, merkez Aksu İlçesi Güzelyurt Mahallesi Serik Caddesi’nde meydana geldi. Alman A.K., bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanışarak arkadaş olduğu Türk gencini görmek amacıyla Antalya’ya geldi. A.K., uçaktan indikten sonra arkadaşını telefonla arayarak yanına gelmek için hangi otobüse bineceğini sordu. Arkadaşı 600 numaralı belediye otobüsüne binmesini istediği kızı şehir merkezinde karşılayacağını söyledi.

Havalimanında bir süre yürüyen A.K., yanında duran bir otobüs sürücüsünün istediği yere götürebileceği teklifini kabul etmedi. Bir süre daha yürüdükten sonra yol kenarında bekleyen A.K.’nin yanında, bu kez üzerinde turizm taşımacılığı yapan bir şirketin adının yazılı olduğu başka bir otobüs durdu.

Otobüs sürücüsü Alman kıza nereye gideceğini sordu. 600 numaralı otobüsü beklediğini söyleyen A.K.’ye sürücü, "Bu, 800 numaralı otobüs. 600 numaralı otobüsle aynı güzergahtan geçiyor, seni götüreyim" dedi.

Otobüsün üzerinde yazılı 800 numarayı okuyan kız otobüse bindi.

İddiaya göre otobüs sürücüsü A.K.’yi Aksu İlçesi Çamlık mevkiine götürerek ilişkiye girmek istedi. A.K. kabul etmeyince yanında bulunan bıçakla kızı tehdit eden otobüs şoförü, A.K.’ye zorla oral seks yaptırdı. Sürücü oral seksin ardından turist kızı otobüsten indirip olay yerinden kaçtı.

Yürüyerek bir akaryakıt istasyonuna gelen A.K., başından geçenleri buradaki görevlilere anlattı. Akaryakıt istasyonu çalışanları durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, tercüman aracılığıyla Alman kızın ifadesine başvurdu. A.K. ifadesinde, "Otobüsün üzerinde 800 numara yazıyordu. Bana yardım edeceğini söyleyerek 600 numaralı otobüsle aynı yere gittiğini söyledi. Bunun üzerine otobüse bindim. Şoför ağaçlık bir alanda otobüsü durdurdu. Yanıma gelip benimle birlikte olmak istedi. Otobüsten inmek istedim ama bıçak çıkartarak Bana zorla oral seks yaptırdı. Sonra da otobüsten indirip kaçtı" dedi.

Polis, yaptığı araştırmada kısa sürede otobüsü belirledi. Otobüsün daha önce kiralık olarak çalıştığı turizm taşımacılık firmasıyla irtibata geçen polis, sürücüsünün H.B. olduğunu ve aracıyla birlikte bir süre önce işten çıkarıldığını belirledi.

Polis, turizm taşımacılık şirketinin verdiği bilgi doğrultusunda kısa sürede H.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli H.B., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.