BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'dan kim elendi sızdı yeni gelen de belli

Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yine sızdı. Kismetse Olur 6 Mart elemesinde eve yeni gelen Betül Ay kimdir ve kime talipli olarak geldi? İşte Kısmetse Olur sızıntıları.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Daniella olacak. Kanal D'nin cast işi olmakla itham edilen yarışmasında eve gelecek gelin adayı bile belli. Yeni gelen kişi Betül Ay olacak. 

Kısmetse Olur evinden sızıntılar sürüyor. SMS oylama sonuçları sahte olarak nitelenen Kısmetse Olur'da bu hafta elenecek kişi aslında çoktan belli. Bu durumda SMS sonuçları hükümsüz kalıyor.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 6 MART ELEMESİ - SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Kısmetse Olur evinde 6 Mart'ta yapılacak olan elemede gelinler evinden Daniella damatlar evinden ise Tankut Denker ismi çıkacak. İlişkileri samimi bulunmayan Daniella ve Tankut arasından gidecek ismi 10 bin liralık çeki alan isim belirleyecek. Bu hafta çeki haftanın birincisi olan Adnan Kızıltaş alacak ve Kısmetse Olur'dan elenen Daniella olacak.

KISMETSE OLUR KİM KORUMA ALTINDA?

KISMETSE OLUR BETÜL AY KİMDİR KİMİN İÇİN GELİYOR?

Kısmetse Olur evinden kim elendi sorusunun yanı sıra yeni gelen kim sorusunun cevabı da sızdı. Bu hafta Kısmetse Olur evine Betül Ay isimli gelin adayı gelecek. Peki yeni gelin adayı kimdir ve kime talip olacak? Bunun yanıtı da belli.

Betül Ay Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan Adnan Kızıltaş'a talip olmaya geliyor.

ADNAN KIZILTAŞ VE CEYDA KIRICI ESKİ SEVGİLİ İFŞALARI

Adnan Kızıltaş ile flört ettiği Ceyda Kırıcı 'nın arası bilindiği gibi eski sevgilinin klip görüntüleri yüzünden bozulmuştu.

Ceyda Kırıcı eski sevgilisi Umut Kaya ile görüştüğü ortaya çıkınca Adnan'dan özür dilemişti. Adnan Kızıltaş özürü kabul etmeyince de Ceyda Kırıc onun eski sevgilisi ile olan çocuk sırrını ifşa etmişti.