BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur'da kim elendi? Medyaya sızdı

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı sosyal medyaya sızdı. İddiaya göre Kismetse Olur son elemesinde Selçuk elenecek.

Abone ol

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun pazar gecesi saat 22.15'te verilecek. Yayın günü değişen Kısmetse Olur evinden iddialara göre bu hafta Ayça Beğen ile Selçuk eleme adayı olacak. Elenen isim de Selçuk olacak.

Kısmete Olur SMS oylaması sonucunda Murat ve Mehtap koruma altına alındı. Eser ve Cansel ikilisinin haftalardır devam eden birincilik serisi bozulurken Kısmetse Olur evinde yine zorlu bir eleme olacak.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ INSTAGRAMDAN SIZDI

Kısmetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı bu kez pazar gecesi verilecek. Zira Kısmetse Olur yarışmasının Kanal D ekranındaki yayın günü değişti.

Kısmetse Olur artık eleme gecesiyle saat 22.15'te ve pazar günleri ekrana gelecek.

Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Instagramdan sızan bilgiye göre Kısmetse Olur evinden bu hafta gelinler evinden Ayça Beğen damatlar evinden Selçuk elenmek üzere ismi çıkan isimler olacak. Mehtap'ın 10 bin liralık çeki alması ile birlikte de Ayça kurtulurken Selçuk Aydemir elenen isim olacak.

KISMETSE OLUR DOKUNULMAZLARI

Kısmetse Olur evinde bu hafta dokunulmazlığı Eser'in elinden Murat aldı. Gelinler evinde ise ilk kez Mehtap Taşkıran dokunulmaz oldu.

KISMETSE OLUR EVİNDE AYÇA SEMİH AŞKI MI?

Kısmetse Olur evine döndükten sonra Emre Ubeyli'den yüz bulamayan Ayça Beğen Semih ile yakınlaşmaya başladı.

MEHTAP'TAN AYÇA İÇİN AĞIR SÖZLER

Kısmetse Olur'da Gözde'nin ailesinin yaklaşımını eleştiren Mehtap'ın ekranda ettiği şok sözler haftanın olayı oldu. Mehtap, Ayça'ya ' Sen o...pusun' dedi.