BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur kamera arkası şok etti! Vallahi iğrençsiniz...

Kısmetse Olur'da yeni bir skandal yaşandı. Gözde aday Eser West ve Tankut Denker'in gelinler evinde çektiği kamera arkası görüntüler görenleri şok etti.

Abone ol

Kanal D'nin fenomen olan evlilik yarışması Kısmetse Olur'da yeni bir skandal yaşandı. Suların bir türlü durulmadığı yarışmada şimdi de temizlik krizi yaşandı.

Damatlar evinin gözde yarışmacılarından olan Eser West ve Tankut Denker'in çektiği kamera arkası görüntüler gelinler evindeki tüm 'pislikleri' gözler önüne serdi.

KISMETSE OLUR KIZLAR EVİ İĞRENÇ

Tezganın üzerindeki kirli bulaşıkları ve küflenmiş rafları bir bir çeken Eser, gördüklerine daha fazla dayanamayarak 'vallahi çok iğrençsiniz, bu nedir' diyerek kayda devam edemedi.

KISMETSE OLUR İFŞASI KİM KİMDİR?

Kanal D'deki Kısmetse Olur yarışmacıları gerçekte kimdir? Ayça Beğen evli, Serhan Çeliker ve Emre Ubeyli yakın arkadaşlar ve mankenler, Cansel Çördük ile Daniella oyuncu, Melis Buse ise cast ajansın yarışmacısı.

Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında şoke eden iddialar bulunuyor. Kısmetse Olur'daki damat ve gelin adaylarının gerçekte farklı kişiler oldukları hatta birinin evli olduğu söyleniyor. Kısmetse Olur gerçekleri ifşa olurken işte yarışmacılar hakkında kim gerçekte kimdir bilgileri;

AYÇA BEĞEN EVLİ Mİ GERÇEKTE KİMDİR?

Üstelik bir kaç ay öncesine kadar da eşiyle olan boy boy aşk resimleri bulunuyor. Yani iddia ettiği gibi bekar değil hala evli. Ayça'nın kocası Küçük Ağa dizisinde rol almış o da bir oyuncu.

EMRE UBEYLİ  KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde Ayça ile evlilik yolunda aşk yaşayan Emre Ubeyli de söylediği kişi değil.

Emre Ubeyli işletmeci olarak tanıtılıyor oysa gerçekte bir manken. Üstelik Serhan Çeliker ile de hayli yakın bir arkadaşlıkları var. Oysa Kısmetse Olur evindekilerin birbirlerini tanımıyor olması gerekiyordu.

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

MELİS BUSE BETYAKAN KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışmacılarının gelin adaylarından Melis Buse Betyakan ise gerçekte cast ajansı üyelerinden biri.

Melis Buse daha önce ekrana gelen yarışmalarda boy göstermiş. Bana Herşey Yakışır ve Vay Arkadaş programlarına katılmış. Melis Buse Betyakan da şu anda Kısmetse Olur evinde Erdem ile yeniden aşk yaşıyor.

SERHAN ÇELİKER İŞADAMI MI GERÇEKTE KİMDİR?

Maço erkek rolü kesen Serhan Çeliker'in mankenlik yaptığı ve yarışmadan yarışmaya zıpladığı belgelendi. Bu Tarz Benim programına katıldığı belgelenen Serhan Çeliker, kıyafetler için de mankenlik yapıyor. 2 klipte oynayan Serhan Çeliker en son Arto'nun klibinde boy göstermiş.

Kısmetse Olur evinde kimsenin birbiriyle tanışmadığı öne sürülüyordu. Ancak resimler ortaya çıktı ki Serhan Çeliker ve Emre tanışıyor. Üstelik ikisi de modellik yapıyor ve yakın arkadaşlar.

DANIELLA OYUNCU MU ASLINDA KİMDİR?

Kısmetse Olur gelin adaylarından Daniella da sahte çıktı. TRT'deki Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde oynayan Daniella, bir Arap klibinde de boy göstermiş.

Kısmetse Olur evinden bir kez elenen Daniella geçen hafta geri dönmüştü.

MEPTAP TAŞKIRAN KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde 'kötü kız' rolü kesen Mehtap Taşkıran da gerçekte bir oyuncu ve model. Mankenlik fotoğrafları da bunun kanıtı oldu.

Mehtap Taşkıran da cast ajansına üye. 

TANKUR DENKER ABD'DE YAŞAMIYOR MU KİMDİR?

Tankut Denker, Amerika'dan geldiği iddia ediyor ancak Türkiye'deki programların müdavimi çıktı.

Daha önce bir yemek yarışmasına (Şeflerin Düellosu) katılmış ve o yarışmada birinci ilan edilmiş.