BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur'da Gözde elendi yeni gelen kim oldu?

Kısmetse Olur'da yeni gelenler eski gelin adaylarından Melis ve Rabia olurken kim elendi sorusunun yanıtı da Gözde Bozacı olarak duyuruldu. Kısmetse Olur 12 Mart elemesinde yaşananlar.

Abone ol

Kısmetse Olur'da dün akşam halk oylaması sonucu haftanın birincileri ve elenen isim açıklandı. 12 Mart elemesinde sürprizler arka arkaya geldi. Elenen isimden daha bombası eve yeni gelen gelin adayları oldu.

Yapılan halk oylaması ile birlikte evde haftanın birincileri erkekler arasından Adnan kızlar arasından ise Tuğçe seçildi. Kısmetse Olur evinde bu hafta gergin bir eleme gecesi yaşanırken elenen isim Gözde Bozacı oldu. 

Kısmetse olun finalinde yapılan oylamada elenen Gözde Bozacı önce Seda Akgül ile sonra da diğer adaylarla vedalaşırken kendisine destek olan Didem büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kısmetse Olur'da asıl bomba eski gelin adaylarının eve dönmesi oldu. Bunlardan biri Melis Betyakan diğeri de Gökhan Sara ile aşk yaşayan Rabia Karaca oldu. Yarışmadaki eski arkadaşlarını çok özlediğini belirten Rabia ise Didem ile hasret giderirken Gökhan ile ilgili görüşleri merak konusu oldu.

Melis eve döner dönmez tüm damat adayları hakkında oldukça açık sözlü ifadeler kullanırken Adnan’a takılması ise dikkatlerden kaçmadı. “Herkesin arasına fitne soktun evde tek çift sen kaldın” diyerek Adnan’a imada bulunan Melis daha sonra eve katılan yarışmacıların yaşlarını eleştirmeye başladı. “Siz sanki evlenmek için biraz geç kalmışsınız” diyerek damat adayına göndermeler yapan Melis, ilk bölümden itibaren ortalığı karıştırmaya başladı. Eski arkadaşlarını çok özlediğini belirten Rabia ise Didem ile birlikte hasret giderirken iki gelin adayı eski günlerinden bahsetti.