BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur skandal görüntüler ifşa oldu erkek erkeğe...

Kısmetse Olur'da erkek erkeğe kaçamağın görüntüleri ihtar aldırdı. Murat Özbakan, Batuhan Cimilli ve Semih Kurtulmuş gece kulübünde alemde yakalandı. İşte erkeklerin şok görüntüleri.

Abone ol

Kısmetse Olur'da damat adaylarından Batuhan Cimilli, Murat Özbakan ve Semih Kurtulmuş'un gece klübünde kaçamak yaparken çekilen görüntüleri ifşa oldu.

Kısmetse Olur evini karıştıran görüntüler bir gece kulübünde çekildi. Başrolde ise Murat Özbaka, Batuhan Cimilli ve Semih Kurtulmuş var. Görüntüleri gören Kısmetse Olur sunucusu Seda Güler 3 isme de ihtar verdi.

KISMETSE OLUR KAÇAMAK GÖRÜNTÜLERİ

Bir kadın ile başbaşa görünen Batuhan Cimilli , Ayça Beğen'in öfke patlamasına muhatap oldu.

Kısmetse Olur'da damat adaylarının gece kulubü görüntüleri olay yarattı. Murat , Batuhan ve Semih bu yüzden ihtar aldı.

AYÇA BEĞEN AYRILDI, SEMİH NUR İLE KAPIŞTI

Damat adaylarının gece kulübündeki kaçamak görüntüleri Kısmetse Olur evinde verilince ortalık karıştı. Ayça Beğen flört ettiği Batuhan Cimilli'ye ağır bir tepki verdi. Aldığı hediyeleri toplayıp erkekler evine götürdü ve Batuhan'ın önüne attı.

Batuhan Cimilli'ye 'Sen evlilik programına mı geldin gece küluplerinde gezmeye mi' diyen Ayça Beğen hesap sordu. Batuhan Cimilli özür bile dileyemeden Ayça çekip gitti. Batuhan da sinirini önüne konanlardan çıkardı hepsini fırlatıp parçaladı.