BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 34,99
ALTIN 2.457,94
HABER /  GÜNCEL

Semih ve Murat ses kaydı ifşa oldu Kısmetse Olur rezilliği

Kısmetse Olur Murat Özbakan ile Semih Kurtulmuş'un ses kaydı ifşa oldu. Kismetse Olur sunucusu Seda Güler ses kaydı için Murat ve Semih'e ihtar verdi. Semih Kurtulmuş diskalifiye olmaktan oylama ile kurtuldu.

Abone ol

Kısmetse Olur Murat ve Semih'in ses kaydı internete düşerken yarışmacılara ihtar getirdi. Murat Özbakan ile Semih Kurtulmuş'un ses kaydının içeriği ise skandal.

Kısmetse Olur damat adayı Murat Özbakan ses kaydında görüştüğü kadından fotoğraflarını atmasını istiyor. Arkadaşı Semih'e de kadın ayarlamaya çalışan Murat, 'Başka arkadaşı varsa onların fotoğraflarını da yollamasını söylüyor'. Bu ses kaydı sırasında Semih de paralel hatta yer alıyor.

NASIL DİSKALİFİYE OLMAZLAR?

Ortaya çıkan skandal ses kaydı Kısmetse Olur evinde de gündeme geldi. Ses kaydının gerçek olduğu ortaya çıkarken ikinci skandala da Kısmetse Olur yapımcıları imza attılar. Birbirlerine kadın ayarlayan Murat ve Semih bu iğrençliğe rağmen yarışmada kaldılar.

İşte Kısmetse Olur Murat ve Semih'in ses kaydı;

KISMETSE OLUR YAPIMCILARININ REZİLLİĞİ

Kadınlarla görüşüp fotoğraflarını isteyen ve buluşmak için randevulaşan Semih ve Murat sadece ihtar aldılar. Ses kaydında Semih Kurtulmuş'un yazlığında buluşmak için randevulaştıkları öğrenildi. Gelin adayları da olayın geriye kalan kısmını ifşa ettiler. Nur Erkoç'un aktardığına göre kızlardan biri yarışmaya katılmak istiyor. Bunun üzerine Murat 'katılmasını istemiyor ve kıskanacağını' söyleyip yarışmadaki kızlar için kötü bir tanımlama yapıyor. Kısmetse Olur progmanın yapımcıları ve sunucusu Seda Güler ses kaydının gerçekliğini doğruladı. Zaten Murat da konuşmayı kabul etti. Buna rağmen iki ismin evde kalmış olması Kısmetse Olur yapımcılarının başını hayli ağrıtacak. RTÜK'ün bu rezalete vereceği tepki de merak konusu.