BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Nihal Candan dedikodusu Survivor'ı karıştırdı kardeşi kimdir?

Survivor gönüllülerde eleme adıy olan Nihal Candan dedikodusu olay oldu. Peki kimdir Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan. İşte Nihal Candan dedikodusu.

Abone ol

Survivor 2016 gönüllüler kadrosunda yer alan Nihal Candan eleme adayı olunca ada karıştı. Nihal Candan ile ilgili dedikoduları Semih Öztürk ona taşıdı. Nihal Candan bunları duyunca tepki gösterdi. Peki kimdir Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan olay olmuştu.

Survivor adasında Semih Öztürk'ün belalası olan Nihal Candan içinde yer aldığı ekip tarafından eleme adayı yapıldı. Üstelik onun ismini söyleyen de Survivor adasındaki ilk günlerinde 'babacığım' dediği İbrahim Giydirir oldu.

SEMİH ÖZTÜRK TAŞIDI NİHAL CANDAN DEDİKODUSU

Peki nasıl oldu da kişisel dokunulmazlığı kazanan İbrahim Giydirir, Nihal Candan adını elemede verdi? Bunun dedikodusunu Semih Öztürk taşıdı. Nihal Candan da "Nihal artık bir yük onu taşımak istemiyorum diyerek konuşmuş Serkay ve İbo... Bu lafı bana getiren de Semih..." diyerek herşeyi ifşa etti.

SERKAY TÜTÜNCÜ KULİS YAPTI İBRAHİM YAZDI

Nihal Candan ismini eleme tahtasına yazdıran Serkay Tütüncü'nün yaptığı kulis oldu. Efecan ve İbrahim nezdinde bu konuyu açan Serkay Tütüncü Nihal Candan yüzünden puan kaybettiklerini söyleyerek İbrahim'i onun adını vermeye ikna etti. İbrahim Giydirir de geçen hafta coconut kavgası ettiği Nihal Candan ile zaten köprüleri atmaya meyilliydi. Haliyle ada konseyinde Nihal'in adını verdi. İşte İbrahim ile Nihal arasındaki o coconut kavgası;

NİHAL VE BAHAR CANDAN KİMDİR OLAY KARDEŞLER

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında yer alan iki gözde yarışmasında Candan kardeşlere yer verdi. Nihal Candan daha önce hatırlanacağı gibi İşte Benim Stilim yarışmasında yer almıştı.

nihal candan kimdir survivor sms oy sıralaması kim elendiNihal bu yarışmadan Survivor'a terfi edince yerini kardeşi Bahar Candan aldı. 18 yaşındaki Bahar Candan sarışın aptal pozları ve Banu Alkan'ın gençlik halleri ile olay yarattı. Instagramda verdiği lolita pozları ile de gündem olan Bahar Candan aşırı kısa ve açık giyimiyle tepki almıştı.