BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi yeni gelen aday kimdir?

Kısmetse Olur 3 Nisan eleme gecesinde kim elendi belli oldu. Kısmetse Olur evinden giden isim damatlar evinden peki yeni gelen Emre Gül kimdir ve kime talipli?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ali Sundu oldu. Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı da Emre Gül isminde biri. Peki kimdir Emre Gül ve kime talipli?

Kısmetse Olur yarışmasında cumartesi günü haftanın birinci olan damat ve gelin adayları açıklandı. Buna göre gelinler evinden Nur Erkoç damatlar evinden skandal ses kaydı ifşa olan Semih Kurtulmuş birinci oldu.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ 3 NİSAN ELEME GECESİ

Kısmetse Olur evinde bu hafta bir çift ayrıldı. Yapılan oylama sonucunda gelinler evinden Mehtap Taşkıran damatlar evinden flört ettiği Ali Sundu eleme için isimleri çıktı. Mehtap Taşkıran hem kendi adının hem de Ali'nin adının çıkması ile sinir krizleri geçirdi. Dakikalarca ağlayan Mehtap'ı sakinleştirmek mümkün olmadı. 10 bin lirayı gelirler evinden Nur kazanınca elenen isim Ali Sundu oldu.

İşte Kısmetse Olur evinin gördüğü gözyaşı en bol veda;

KISMETSE OLUR EMRE GÜL KİMDİR YENİ GELEN DAMAT ADAYI?

Kısmetse Olur evine Ali Sundu'nun elenmesiyle birlikte yeni bir damat adayı katıldı.

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayının Emre Gül olduğu ortaya çıktı. Peki kimdir Emre Gül?

24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül kime talip olduğunu açıkça ortaya koydu.

Emre Gül Kısmetse Olur evinin sosyopat özellikleri taşıyan kızı Melis Buse Betkayan 'a talip oldu.

1.84 boyunda olan Emre Gül sahip olduğu maço havası ile Melis Buse'nin hoşlanacağı bir profile benziyor.

ALİ SUNDU KİMDİR MEHTAP TAŞKIRAN İLE İLİŞKİSİ

Kısmetse Olur evine Erdem Dalfidan'ın elenmesinin ardından giren Bayram Ali Sundu ilk başta Ayça Beğen'e talipli olmuştu.Ayça Beğen tercihini Batuhan Cimilli'den yana yapınca da rotayı Murat'tan ayrılan Mehtap Taşkıran'a çevirmişti.

Mehtap Taşkıran ile Ali Sundu'nun ilişkileri fazlasıyla rol kesmelerle doluydu. Murat ile beraberken agresif kadını oynayan Mehtap Taşkıran, Ali Sundu ile de romantizmin zirvesindeymiş gibi yapıyordu.

Peki kimdir Ali Sundu? Tam ismi Bayram Ali Sundu. İzmir'de yaşıyor. İkizler burcu olan Ali Sundu'nun mesleği ise yaşam koçluğu.

SEMİH VE MURAT SES KAYDI SKANDAL

Semih ve Murat olay yaratan ses kaydında birbirlerine kadın ayırlıyorlar ve onlarla haftasonu kaçamak yapıyorlardı. Bu ses kaydı Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül tarafından da doğrulandı. Semih ve Murat da ses kaydındaki konuşmaları kabul ettiler. Buna rağmen Semih diskalifiye olmadığı gibi bir de ödül verilir gibi Kısmetse Olur yapımcıları tarafından birinci yapıldı.