BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi? Adnan ses kaydı 'bu p.z.k...'

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı yok. Zira Kismetse Olur evinde yapılan eleme çekimi iptal oldu. Kısmetse Olur gongu çaldı ve Kıbrıs finali için geri sayım başlatıldı.

Abone ol

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı bir gong sesi olacak. Kısmetse Olur yapımcıları yaptıkları eleme çekimini iptal ettiler. Bunun yerine Kıbrıs finali için geri sayımı başlattılar. Haftanın olayı da Adnan Kızıltaş'ın herşeyi ifşa eden ses kaydı oldu.

Kısmetse Olur evinde 12 Haziran pazar günü eleme adayları Batuhan ve Hande olacaktı. Sonunda da Hande elenecekti. Ancak bu çekimin iptal edildiği söyleniyor. Son dakikada yapım ekibi bir değişiklik yapmazsa 12 Haziran günü ekrana yeni bir çekim gelecek.

kısmetse olur kim elende hande kimdir

KIBRIS FİNALİ İÇİN SMS OYLAMASI BAŞLATILIYOR

Skandallarla yürüyen Kısmetse Olur'un final yapma kararı aldığı söyleniyor. Bunun için de pazar günü eleme yerine Kısmetse Olur evinde final oylaması başlatılacak. İki hafta boyunda da SMS oylaması sürecek. Dediğimiz gibi bir son dakika değişikliği olmazsa Kısmetse Olur evinden bu hafta kimse elenmeyecek. Gong sesi final için çalacak.

Kısmetse Olur yarışmasının finali Kıbrıs'da olacak. Yarışmayı birinci bitiren çift SMS oylamasından çıkacak.

KISMETSE OLUR ADNAN'IN SES KAYDI SIZDI

Kısmetse Olur evinde son skandal Adnan Kızıltaş'dan geldi. Adnan sızan ses kaydında yarışmanın perde arkasını ifşa ediyor ve küfürler savuruyor. Cast ajansının kendilerini kullanarak aldıkları parayı iç ettiğini söyleyen Adnan, 'pz... ' diyerek küfür ediyor.

KISMETSE OLUR NUR ERKOÇ VE BATUHAN GÖRÜNTÜLERİ

Kısmetse Olur evinde yeni bir ilişki başlatılması haftanın romantizmiydi. Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli aşka yelken açtılar ama çabuk yoruldular. Kavgadan sonrası ise barış oldu.