BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,03
ALTIN 2.306,17
HABER /  GÜNCEL

Güvenlik kamerası taktırdı tacizi böyle ispatladı!

İZMİR'de aynı iş yerinde çalıştığı kadını elle taciz eden şahıs güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Abone ol

İzmir'de 2 ay önce yine aynı kişi tarafından tacize uğradığını öne süren kadın “Güvenlik kamerası taktırdım, İyi ki de taktırmışım. Bu taciz olayını böyle ispatlayabildim” dedi.

İFADESİ ALINIP SERBEST BIRAKILDI 

İzmir’de 3 yıldızlı bir otelde muhasebe ve satın alma müdürü olarak görev yapan 34 yaşındaki N.P. isimli kadın, aynı otelde aşçılık yapan Ş.T. (42) tarafından iddialara göre elle tacize uğradı.

Olayın, otelin mutfak bölümünde gerçekleştiğini belirten N.P. olay anını şu sözlerle anlattı;

“Pazar günü aşçının verdiği siparişin fazla olduğunu gördüm ve kontrol etmek için mutfağa gittim. Ocakta çorba vardı. ‘Bir kase alabilir miyim?’ dedim. Arkama doğru yaklaştı, ‘Kase getirebilir misin?’ dedi. Arkama döndüğümde beni elle taciz etti. Dönüp tekme attım. Sonra oradan çıktım.”

Olayın ertesi günü mutfakta bulunan güvenlik kamerasının görüntülerini polis ekiplerine verdiğini anlatan N.P., evli ve 2 çocuk babası Ş.T.’nin ifadesi alınıp serbest bırakıldığını aktardı.

YAŞADIKLARINI GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI 

Bundan 2 ay önce de yine aynı kişinin eliyle göğsüne çarptığını söyleyen N.P., “Kusura bakma yanlışlıkla oldu’ dedi. Kendisini uyardım ve mutfağa kamera taktırdım. İyi ki o kamerayı taktırmışım, bu taciz olayını da ancak böyle ispat ettim” dedi. 

İŞTEN ÇIKARTILMIŞ

Yaşananların ardından psikolojisinin alt üst olduğunu dile getiren N.P., “2 gün uyuyamadım. Şikayet edip, etmeme konusunda çok zorlandım. Ailemle konuştum. Ben bu insanın deşifre olmasını istiyorum. Bu olaydan sonra iş arkadaşlarım, ‘kimsenin yapamadığını sen yaptın’ dedi. Geçmiş dönemlerde de aynı kişi yüzünden bir söylenti çıkmış ve bir kişi işten çıkarılmış. Evli 2 çocuk babası olan bir adam. Ben 5 aydır burada çalışıyorum ama bunla ilgili çok söylenti duydum. Şimdi o kişiyi işten çıkarttık” diye konuştu.

"BİRİ BANA YAKLAŞTIĞINDA İRKİLİYORUM"

Olayı her konuştuğunda ağladığını belirten talihsiz kadın, “Biri bana yaklaştığında irkiliyorum. En güçsüz olduğum anda beni sıkıştırdı, taciz etti. Tüm kadınlar sesini çıkarmalı, böyle insanları deşifre etmeliyiz” ifadelerini kullandı.