BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50
HABER /  GÜNCEL

Konya'da katliam gibi kaza! İşte ölenlerin isimleri

KONYA'daki trafik kazasında bir aile yok oldu. Kazada ölen 10 kişinin kimlikleri belirlenirken 4 kişi de yaralandı. Kazada tır ile minibüs çarpışmıştı.

Abone ol

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden olduğu tahmin edilen 10 kişi öldü, her iki araçtaki 4 kişide yaralandı.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Konya- Adana karayolu Ereğli yakınındaki Hortu Mevkii'nde, yol yapım çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı bölgede meydana geldi.

HATALI SOLLAMA YAPINCA

Sürücüsü belirlenemeyen 63 S 1036 plakalı minibüs, iddiaya göre halatı sollama sonucu karşı yönden gelen Ercan Gürsoy yönetimindeki 42 EJB 02 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan her iki araç, şarampole devrildi.

10 ÖLÜ 4 YARALI

Kazada araçlar hurda yığınına dönerken minibüste bulunan ve aynı aileden olduğu tahmin edilen 10 kişi yaşamını yitirdi. 2'si minibüste olmak üzere her iki araçtaki 4 kişide yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli ve Karapınar Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

CENAZEDEN DÖNÜYORLARDI

Kazada minibüste bulunanların hepsinin erkek ve yetişkin olduğu, İzmir'de bir yakınlarının taziyesinden memleketleri Şanlıurfa'ya dönmek üzere oldukları öğrenildi. Minibüs içinde ve altında sıkışan ölenlerin cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Ölenlerin kimliklerinin belirlenmesi için de çalışma başlatıldı.

KAZADA ÖLENLERDEN BAZILARININ İSİMLERİ BELİRLENDİ

Kazada ölenlerden bazılarını isimleri belirlendi. İzmir'de bir yakınlarının taziyesinden Şanlıurfa'ya dönenlerin bulunduğu minibüsün sürücüsü Faruk Peltek (47) ve minibüste bulunlar; Habib Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet Dedecan (42), Hasan Dedecan (46), Ahmet Dedecan(36), Ömer Dedecan (50). Ölenlerden 3 kişinin kimliklerinin tespiti için çalışmalar sürürüyor.

Yaralılar ise, TIR sürücüsü Eser Gürsoy (23), yanında bulunan Erdal Güngör (33) ve minibüste bulunan Ali Söyüncü (25), Halil İbrahim Söyüncü (30).