BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.426,89
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu yeni rapor şok etti! 12 derece birden...

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere yeni rapor şok etti. Ankara , İzmir, Bursa, Balıkesir ile birlikte tüm yurtta hava durumu kavurucu sıcakları haber veriyor. İşte haftasonu hava durumu.

Abone ol

Hava durumu için son meteoroloji tahminleri şok etti. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Balıkesir, Kayseri başta olmak üzere tüm yurdu kavurucu sıcaklar vuracak. Sıcaklıklar haftasonundan itibaren yurt genelinde 12 derece birden artacak. İstanbul'da da hava sıcaklığı 30 derecenin üstüne çıkacak.

Ramazan ayındaki serin hava yerini kavurucu sıcaklara bırakıyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, hava sıcaklığının hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk günleri ülke genelinde 6-12 derece arasında artacağı bildirildi.

Doğu Anadolu’nun doğusu dışında tüm yurtta sıcaklık değerleri 30 derecenin üstüne çıkacak. 

SALI GÜNÜNE KADAR SICAK SONRASINDA...

Pazartesi günü sıcaklıklar mevsim normallerinde olacak ancak iç kesimlerde normalin 5 derece üstüne yükselecek. Haziran ayının 11’i ile 15’i arasını kapsayan meteorolojik değerlendirmeye ilişkin şu tahmin yer aldı:

"Yurdumuz bugün ve yarın Akdeniz bölgesi ile Doğu Anadolu’nun doğusunda meydana gelecek mevzi sağanak yağışların, diğer bölgelerimiz ise genellikle parçalı ve az bulutlu havanın etkisinde bulunacaktır. Yurdumuzun 14 Haziran Salı günü batı bölgelerimizden itibaren serin ve yağışlı bir sitemin etkisine girmesi bekleniyor. Yükselen ve mevsim normallerinin üzerine çıkan hava sıcaklıklarının 14 Haziran Salı günü yağışlı sistemle birlikte batı bölgelerimizde, 15 Haziran Çarşamba günü kuzey ve iç kesimlerde, 16 Haziran Perşembe günü ise Doğu bölgelerimizde 4-8 derece azalacağı tahmin ediliyor."

İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIK ARTIYOR!

İSTANBUL hava durumu yeni tahminler meteoroloji açıkladı. İstanbul'da hafta sonundan itibaren sıcaklıklar 12 derece birden artacak. Salı günü gelecek yağış ile biraz serinlik gelecek.

ANKARA HAVA DURUMU

ANKARA için yapılan son hava durumu tahmininde de yükselen sıcaklıklar var. Salı günü gelecek yağmura kadar Ankara sıcak günler yaşayacak.

İZMİR HAVA DURUMU

İZMİR hava durumu raporu da 30 derecenin üstüne çıkacak hava sıcaklığını haber veriyor. Salı günü ise İzmir için yağmur görünüyor.

BURSA HAVA DURUMU

GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak ve dolu yağışları beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.