BIST 10.009
DOLAR 32,33
EURO 34,73
ALTIN 2.436,19
HABER /  MEDYA

Kısmetse Olur Ali elendi Emre Gül geldi kime talip?

Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ali Sundu oldu. Kismetse Olur'a yeni gelen Emre Gül kimdir ve hangi gelin adayına talip oldu?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden kil elendi sorusunun cevabı Ali Sundu olurken yeni gelen damat adayı ise Emre Gül oldu. Peki kimdir Emre Gül ve hangi gelin adayına talip?

Kısmetse Olur evinde bu hafta bir çift ayrıldı. Yapılan oylama sonucunda gelinler evinden Mehtap Taşkıran damatlar evinden flört ettiği Ali Sundu eleme için isimleri çıktı. Mehtap Taşkıran hem kendi adının hem de Ali'nin adının çıkması ile sinir krizleri geçirdi.

Dakikalarca ağlayan Mehtap'ı sakinleştirmek mümkün olmadı. 10 bin lirayı gelirler evinden Nur kazanınca elenen isim Ali Sundu oldu.

KISMETSE OLUR EMRE GÜL KİMDİR YENİ GELEN DAMAT ADAYI?

Kısmetse Olur evine Ali Sundu'nun elenmesiyle birlikte yeni damat adayı Emre Gül katıldı.

24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül kime talip olduğunu açıkça ortaya koydu.

Emre Gül Kısmetse Olur evinin sosyopat özellikleri taşıyan kızı Melis Buse Betkayan 'a talip oldu.

1.84 boyunda olan Emre Gül sahip olduğu maço havası ile Melis Buse'nin hoşlanacağı bir profile benziyor.

ALİ SUNDU KİMDİR MEHTAP TAŞKIRAN İLE İLİŞKİSİ

Kısmetse Olur evine Erdem Dalfidan'ın elenmesinin ardından giren Bayram Ali Sundu ilk başta Ayça Beğen'e talipli olmuştu.Ayça Beğen tercihini Batuhan Cimilli'den yana yapınca da rotayı Murat'tan ayrılan Mehtap Taşkıran'a çevirmişti.

Mehtap Taşkıran ile Ali Sundu'nun ilişkileri fazlasıyla rol kesmelerle doluydu. Murat ile beraberken agresif kadını oynayan Mehtap Taşkıran, Ali Sundu ile de romantizmin zirvesindeymiş gibi yapıyordu.

Peki kimdir Ali Sundu? Tam ismi Bayram Ali Sundu. İzmir'de yaşıyor. İkizler burcu olan Ali Sundu'nun mesleği ise yaşam koçluğu.