BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kıskanç kocadan kaynar su dehşeti

İzmir'de karısının ev geç gelmesini kıskanan Mustafa Gökçe, eşinin üzerine kaynar su döktü.

Abone ol

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 40 yaşındaki Mustafa Gökçe iddiaya göre eve geç geldiği için tartıştığı eşi Şeyda Gökçe'nin (27) üzerine uyurken kaynar su döküp, yumruk attı ve yorganla boğmaya çalıştı.

Genç kadının şikâyetçi olmayacağını söylemesi üzerine işkenceye son veren çılgın kocanın geçen yıl da eşine şiddet uyguladığı fakat cezasının 5 yıl ertelendiği ortaya çıktı. Yüzü ve vücudunda 3. derece yanık oluşan kadın tedavi altına alınırken, eşi tutuklandı.

İLK EŞİNDEN DE ŞİDDET GÖRDÜ

Olay Karabağlar ilçesi Eskiizmir semtinde meydana geldi. Şeyda Gökçe, ilk evliliğini henüz 17 yaşında iken yaptı. G.B. ile imam nikâhıyla evlenen genç kadının 2 çocuğu dünyaya geldi. Bir süre sonra eşinden şiddet görmeye başlayan Gökçe, tartışma sırasında G.B.'nin annesi Mürüvet Kaplan'ı bıçaklaması üzerine eşinden ayrıldı. Şeyda Gökçe kısa süre sonra bir mağazada çalışan Mustafa Gökçe ile tanıştı. İlk eşinden olan 2 çocuğunu da yanına alan genç kadın, Mustafa Gökçe ile evlendi. İddiaya göre 2 yıl önce eşinin rızası ile masaj salonunda çalışmaya başlayan genç kadın, bir süre sonra eşinden şiddet görmeye başladı. Kıskançlık krizine giren Mustafa Gökçe, geçen yıl eşinin üzerine bıçakla yürüyerek, ölümle tehdit etti.

YORGANLA BOĞMAK İSTEDİ

Genç kadının şikâyetçi olması üzerine Mustafa Gökçe hakkında dava açıldı. Mahkeme, Mustafa Gökçe'nin 5 yıl içinde eşine şiddet uygulamaması şartıyla cezasının hükme bağlanmasını erteledi. Ancak Gökçe, geçen pazar günü yine kıskançlık krizine girdi. Eve geç gelen eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından genç kadın uykuya dalarken, Mustafa Gökçe gece yarısı eşinin üzerine kaynar su döktü. Neye uğradığını şaşıran Şeyda Gökçe acıyla yataktan fırlarken, Mustafa Gökçe eşine yumruk atıp, yorganla boğmak istedi. Talihsiz kadının "Tamam, şikâyetçi olmayacağım" demesi üzerine Gökçe işkenceye son verdi. Yüzü ve vücudunda 3. derecede yanık oluşan Şeyda Gökçe, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan talihsiz kadın yaşam mücadelesi verirken, polise teslim olan Mustafa Gökçe tutuklandı.