BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar'da PSY kurbanı

Hülya Avşar, Cannes Film Festivalinde sahte PSY kurbanı oldu.

Abone ol

Hülya Avşar, Cannes Film Festivali'nde sahte PSY kurbanı oldu!

Festival için Savarona Yatı'nda düzenlenen partide Gangam Style'ın yaratıcısı PSY'nin çakması ile yan yana fotoğrafı, "PSY Hülya'yı tanıdı" diye haber olan Avşar, "PSY'nin sahte olduğunu kimse anlamadı" dedi.

HOLLYWOOD ÜNLÜLERİ DE KANDI

Oppa Gangam Style! Yarın akşam sona erecek olan Cannes Film Festivali'nde herkes sahte PSY'nin maceralarını konuşuyor. Gangam Style'ın yaratıcısı Güney Koreli PSY gibi giyinip, gözlük takan ve katıldığı özel partilerde Hollywood'da birçok ünlü sanatçıyla fotoğraf çektiren 'Çakma' PSY'nin kurbanlarından biri de Hülya Avşar oldu. Avşar, Yetenek Sizsiniz yarışması için Türkiye'ye geldiğinide birlikte 'Gangam Dansı' yaptığı Güney Koreli sanatçıyla Chopard'ın Savarona Yatı'nda verdiği davette karşılaştı.

200 ÖZEL DAVETLİ ARASINA SIZDI

Hülya Avşar, 'Çakma' PSY'nin birlikte fotoğraf çektirme isteğini kırmadı ve objektife poz verdi. Önceki gün Cengiz Semercioğlu, bu fotoğrafı köşesinde kullandı ve "PSY Hülya'yı tanıdı" yazdı.

Ancak Güney Koreli sanatçı dün Twitter'da Cannes'da davetlere katılan kişinin kendisi değil sahtesi olduğunu açıkladı. Hülya Avşar, 200 özel davetlinin katıldığı partiye sızan PSY'nin 'Çakma' olduğunu kimsenin anlamadığını belirtip, "Yanıma gelip fotoğraf çektirmek istedi. 'Hayır' diyemezdim" diye konuştu. 

fake-psy-avsar.jpg