BIST 9.975
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.437,34
HABER /  GÜNCEL

Kıskanç kadın kocasını vurdu

Kendisinden 24 yaş küçük eşini kıskanan kadın, onu kalem tabanca ile çenesinden ve boynundan vurdu

Abone ol

İZMİR'in Bozyaka semtinde, kendisinden 24 yaş küçük olan ve iki gün eve gelmeyen eşi Maşallah T.'yi takip edip hastane bahçesinde başka bir kadınla gören Hülya T., onu kalem tabancayla çenesinden ve boynundan vurdu. Yaralı tedavi altına alınırken, “Dayanamıyorum artık” diye ağlayıp sinir krizleri geçiren Hülya T. gözaltına alındı.

Tekstil atelyelerinde çalışan 47 yaşındaki Hülya T. ve 23 yaşındaki Maşallah T. birbirlerine aşık olup evlendi. İkilinin yaş farkına rağmen mutlu giden evlilikleri, bir süre sonra Hülya T.'nin eşinin kendisini aldattığından şüphelenmesiyle kabusa döndü.

EVİ TERK ETMİŞ

İnşaatlarda soğuk demircilik yapan Maşallah T., kıskançlık ve aldatılma şüphelerinden dolayı sık sık yaşadıkları tartışmanın ardından iki gün önce evi terketti. Bir süredir çalışmayan Hülya T., tüm aramalarına rağmen eşine cep telefonundan ulaşamadı. Yakınlarının evlerinde ve birlikte gittikleri yerlerde eşini arayan Hülya T., bazı arkadaşlarından eşinin İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldiği bilgisini alınca bu sabah erkenden hastane bahçesine gelerek eşini beklemeye başladı.

Hasta yakını gibi davranarak eşini hastane bahçesinde ve içeride arayan Hülya T., Maşallah T.'yi bir başka kadınla kantinde sohbet ederken gördü. Öfkeden deliye dönen Hülya T. önce eşine, ardından da eşinin yanındaki kadına saldırdı. Maşallah T., güçlükle yatıştırılan eşi Hülya'yla hastaneden ayrıldı.

PARKTA KALEM TABANCAYLA VURDU

Yol boyunca Maşallah T.'nin sakinleştirmeye çalıştığı Hülya T., saat 10.00 sıralarında Osman Öksüz Parkı'na geldikleri sırada çantasındaki kalem tabancayı çıkartıp eşinin boynuna ateş etti. Tek kurşun atan kalem tabancaya ikinci mermiyi takan Hülya T., ne olduğunu anlamadan kendisine dönen eşini bu kez çenesinden vurdu.

Kalem tabancadan çıkan bilye büyüklüğünde mermilerle yaralanan Maşallah T., İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Maşallah T'nin sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

“DAYANAMIYORUM ARTIK”

Olaydan sonra sinir krizi geçiren Hülya T., polisler tarafından gözaltına alındı. Eşrefpaşa Polis Karakolu'na götürülen Hülya T., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi için “Dayanamıyorum artık” diye bağırdı. Hülya T., sorgusundan sonra adliyeye sevk edilecek.

Milliyet