BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.410,42
HABER /  POLİTİKA

Fırattan tepki: Edepsizler!

AKP'li Mir Mehmet Fırat, ''İçinden çıkmış olduğu halkı küçük gören civcivler var'' dedi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, ''İçinden çıkmış olduğu halkı küçük gören civcivler var. Bu halk olmasaydı o civcivler yaşama imkanı bulamazdı'' dedi.

Fırat, Adana'nın Ceyhan ilçesinde partisi tarafından gerçekleştirilen 28. İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, halkı ''teneke kafalı'', ''karnını kaşıyanlar'' olarak nitelendirenlerin bulunduğunu belirtti.

HALKI KÜÇÜK GÖREN CİVCİVLER

Fırat, şunları söyledi; ''Türkiye demokrasi yolunda önemli süreçten geçiyor. Noksanlarımız yok mu? Var. Bu halkı teneke kafalı, karnını kaşıyanlar olarak nitelendirenler yok mu? Var. Her toplumda sapık var deli var. İçinden çıkmış olduğu halkı küçük gören civcivler var. Bu halk olmasaydı o civcivler yaşama imkanı bulamazdı.''

ONLARA SADECE ACIRIM

Dengir Mir Mehmet Fırat, halkın oylarına teamül edemeyenler bulunduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Onlara sadece acırım. Bunlar sağlıklı insanlar değiller. Onları kınamayın. Onlara, akıl sağlıklarına kavuşsunlar diye dua edelim. Birileri bizleri, seçmen halkı küçümseyebiliyor. Böyle düşünen edepsizler, dedelerimizin vatan için canlarını vermesiyle bu topraklar üzerinde yaşama imkanına kavuştular.''

Toplantıya, AK Parti Adana milletvekilleri Vahit Kirişçi, Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve partililer katıldı.