BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,18
ALTIN 2.472,51
HABER /  GÜNCEL

İmam nikahlı eşini öldürdü

İmam nikahıyla birlikte yaşadığı genç kadını tabancayla vurarak öldürdü...

Abone ol

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde bir kızı kaçırdığı için önceki gün amcası öldürülen gencin, bu yüzden tartıştığı imam nikahıyla birlikte yaşadığı genç kadını tabancayla öldürdüğü belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Hacivat Mahallesi 349. Sokak’ta önceki gün Şaban Ö’nün cesedinin bulunmasının ardından, Yıldırım Jandarma Komutanlığına teslim olan O.K, ilk ifadesinde Şaban Ö’yü yeğeni Ceyhun Ö’nün kız kardeşi Kimya K’yi kaçırdığı gerekçesiyle öldürdüğünü söyledi. Daha sonra, O.K’nin ifadesini değiştirerek cinayeti işlediklerini öne sürdüğü D.G, D.U. ve A.G. de gözaltına alındı.

İhbar üzerine dün gece Arabayatağı Mahallesi Su Deposu mevkisine giden güvenlik güçleri, Ceyhun Ö’nün kaçırdığı ve imam nikahıyla birlikte yaşadığı öğrenilen Kimya K’yi (18) ormanlık alanda ölü buldu. Kimya K’nin başında 4 kurşun yarası tespit edildi. Bu sırada, cinayeti işleyen Ceyhun Ö, olaydan kısa süre sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Araştırma Bürosu’na teslim oldu.

Ceyhun Ö, burada verdiği ifadede, kendisinin bundan 4 ay önce imam nikahıyla birlikte yaşadığı Kimya K’yi kendi isteğiyle kaçırdığını, ailesinin şikayetçi olduğunu ancak daha sonra şikayetlerinden vazgeçtiklerini söylediği bildirildi.

Ceyhun Ö’nün "Daha sonra Kimya K. ile babamın Hacivat Mahallesi’ndeki evlerinde yaşamaya başladık. 20 gün önce bir tartışma sonucu Kimya evi terk ederek annesinin evine gitti. Bundan 3 gün önce Beyazıt Mahallesi’nde bulunan perşembe pazarına gittiğimde eşimi gördüm ve barışarak Yalova’ya gittik" dediği öğrenildi.

AMCASININ ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ TELEVİZYONDA GÖRDÜ

Yalova’da bir arkadaşının evinde kaldıklarını belirten Ceyhun Ö, şu bilgileri verdi:

"Bu sırada televizyonda kendisinin eşi Kimya K’yi zorla kaçırdığı ve bunun neticesinde kız tarafının kendi öz amcası olan Şaban Ö’yü öldürdüğüm haberini gördüm. Hemen ... eşimi de alarak Bursa’ya geldim. Yüksek İhtisas Hastanesinin önünde otobüsten inerek eve giderken eşime ’Amcam bizim yüzümüzden öldürüldü, bunun sorumlusu biziz, amcamı senin kardeşin öldürmüş’ dedim, eşim de bana "Benim kardeşim kimseyi öldüremez" diye cevap verince aramızda kavga çıktı. Eşim bana ölen amcam için ’Ölürse ölsün’ diyerek küfür etti. Bunun üzerine kendimi kaybettim ve her zaman yanımda taşıdığım ruhsatsız tabancam ile başına 4 el ateş ettim. Öldüğünü anlayınca yürüyerek polis merkezine gidip teslim oldum."

Ceyhun Ö’nün, sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.