BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Kırmızı kart gördü hakeme saldırdı

İtalya'da amatör küme maçında kırmızı kart sonrası hakeme kızan futbolcu, sahada olay çıkardı.

Abone ol

İtalya'da amatör küme maçında itirazı sonrası gördüğü kırmızı kartın ardından hakeme saldırıp boğazını sıkan futbolcuya 14 ay sahalardan uzak kalma cezası verildi.

İtalya'da amatör futbol liginde yer alan Unione Media Valcavallina ve Albino arasında geçen hafta oynanan maç, akıllara durgunluk veren bir saldırıya sahne oldu.
Ev sahibi Unione Media Valcavallina takımı, maçın bitimine 10 dakika kala 2-1’lik skoru 3-1 yapan golü kaydetti.

Golün geçerli sayılması üzerine Albino takımı oyuncularından Luigi Poloni soluğu hakem Gennaro Buoanno’nun yanında aldı ve golü geçersiz sayması gerektiğini iddia ederek bağırmaya başladı.

Bunun üzerine hakem Buonanno, Poloni’ye kırmızı kart gösterdi. Daha da sinirlendiği gözlenen Poloni, bu kez hakemi itmeye ve hemen ardından boğazına atılıp sıkmaya başladı.

Bir anda neye uğradığını şaşıran Buonanno’nun yardımına diğer futbolcular yetişti ve Poloni’yi hakemden uzaklaştırdı. Hakem maçı sona erdirip, Poloni hakkında şikayette bulundu.

Spor Mahkemesi şikayeti değerlendirerek, Poloni’ye 14 ay sahalardan uzak kalma cezası verdi. Mahkeme ayrıca maçın Albino takımının olumsuz davranışları nedeniyle sona erdirildiğini dikkate alarak, maç skorunun 3-0 Unione Media Valcavallina lehine olmasına karar verdi.