BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.492,01
HABER /  MEDYA

Kırgın Çiçekler 103.bölüm fragmanı işler iyice kızışacak

Kırgın Çiçekler 103.bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 25 Aralık 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler 103.bölümde neler olacak? Kırgın Çiçekler 103.bolum fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Her zaman merakla takip edilen Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte Kırgın Çiçekler 103.bölüm fragmanına bakalım.

Songül hastanede bebeği için mücadele verirken, kızlar endişe ile onu beklemektedir. Güney üzüntüden perişan olur. Kader ise ne yapacağını bilemez haldedir. Ali, Eylül'e hislerini bir türlü açıklayamayınca, Eylül daha fazla dayanamaz ve duruma el koyar. Ejder, hiç hesaplamadığı bir belaya karıştı. Bir anda silahı ateşleyen Ejder'in ne yapacağı merak konusu oldu. İşler iyice karışınca, Ali çok zor bir karar vermek zorunda kaldı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 103.BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER KONUSU NE? 16 yaşında genç bir kız olan Eylül’ün üvey babası tarafından kendisine yapılan tacizleri ile başlar. Bu durumdan oldukça rahatsızlık duyan genç kız durumu annesine anlatır ve annesinin yaptırımı ile kendisini İstanbul Koşu yolu Kız Yetiştirme Yurdu kapısında bulur. Olay örgüsü Eylül’ün tacizlere maruz kalması ile başlamış olsa da yurda gelmesi ile edindiği arkadaşlıkları ile tamamen anlamlanmaktadır. Kırgın Çiçekler de beş genç kızın yaşam savaşları, aile özlemleri ve dostlukları her hafta işlenen konular ile seyirciye sunulmaktadır.