BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84
HABER /  MEDYA

Cennet'in Gözyaşları 14.bölüm fragmanı Ozan ne yapacak?

Cennet'in Gözyaşları 14.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 24 Aralık 2017'de 14.bölümüyle ekrana gelecek olan Cennet'in Gözyaşları yeni bölümde neler olacak? Cennet'in Gözyaşları 14.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Cennet'in Gözyaşları yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Geç oyuncuları olmasına rağmen oldukça izlenen Cennet'in Gözyaşları yeni bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte Cennet'in Gözyaşları 14.yeni bölüme bakalım.

Selim kendisinden gizlenen acı gerçekleri, hayatının koca bir yalan üzerine kurulduğunu öğrenmiştir. Kimseyi affetmeye niyeti yoktur. Buna Cennet de dahil... Cennet'in her şeyi anlatma çabası, yalvarmaları da boşunadır. Her şeyin sorumlusu Melisa, bu durumu lehine kullanmayı çok iyi becerir. Selim'in ağlayacak bir omuza ihtiyacı vardır ve bunu da ona tek dürüst olan kişi Melisa yapabilir... Arzu ise Rıza Bey'in vefatının ardından Sema Hanım başta olmak üzere bütün ailesi tarafından dışlanıyordur. Mahir ile boşanması konusunda baskılar da ufaktan başlamıştır. Arzu bütün ailesi ile mücadele ederken tüm bunların sorumlusu olan Cennet'e de en büyük kötülüğü yapmaya kararlıdır. Yaşananların sorumlusu olarak gördüğü Cennet bedelini ödeyecektir.

CENNET'İN GÖZYAŞLARI 14.YENİ BÖLÜM FRAGMANI