BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  MEDYA

İstanbullu Gelin 30.bölüm fragmanı son bölüm damga vurdu

İstanbullu Gelin 30.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başladı. 22 aralık 2017 cuma günü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin 30.yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 30.yeni bolum fragmani ve yeni bolum özeti internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cuma günleri ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Yoğun aşkın yaşandığı İstanbullu Gelin 29.bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da merak edilmeye başlandı. İstanbullu Gelin 30.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Cuma günleri ilgiyle takip edilen ve güçlü rakipleriyle mücadele eden İstanbullu Gelin 30.bölüm fragmanı merak ediliyor. 22 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin 30.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

İSTANBULLU GELİN 30.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? İstanbullu Gelin son bölümde Süreyya'nın kıskançlık krizi geçirmesi geceye damga vurdu. Faruk'u görünce çıldıran Süreyya evi terk etti. Fakat daha sonra Faruk, Süreyya'ya olan aşkını itiraf etti.