BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41
HABER /  GÜNCEL

Kırca'nın bu sözleri ceza aldı!

Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Kırca'nın başını bu kez de söylediği sözler yaktı. Kırca'nın Kılıçdaroğlu eleştirisi ceza aldı...

Abone ol

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Sanatçılar Girişimi gecesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu protesto eden Levent Kırca’nın sözlerini canlı yayınlayan Ulusal Kanal RTÜK’ten ceza aldı.

Kırca’nın, “Bir geceye katılıyorsan eğer o gecenin adamı olacaksın. ‘Beni önceden çıkar, ben gideyim.’ Ben de gideyim işim var. Bir karı buldum, d...ğim.” sözlerini, aşağılayıcı, kaba, düzeysiz ve argo bulan RTÜK bu sözlerin “insan onuruna ve kişilerin özel hayatına saygı” ilkesine aykırı olduğunu belirledi. RTÜK kanala bu sözlerden dolayı para cezası verilmesini kararlaştırdı.

RTÜK cezaya konu konuşmanın yaklaşık 6 dakika süreyle canlı yayınlandığını belirtti.

LEVENT KIRCA KİMDİR?

Levent Kırca, Türk komedyen,tiyatro ve sinema oyuncusu.Aslen Orduludur.İlk kez 1964'de Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Ankara Birlik Sahnesi ve Halk Oyuncuları'nda çalıştı. Nasreddin Hoca Oyun Treni, Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?, Bu Oyun Nasıl Oynanmalı?, Sağlık Olsun!, Ne Olur Ne Olmaz gibi televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi.

BİYOGRAFİSİNİ VE TÜM HABERLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN