BIST 9.953
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.433,19
HABER /  GÜNCEL

Garipoğlu cezaevinde böyle görüntülendi!

Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'na hapishanede arkadaş dayanmıyor. Herkes onu terk ediyor.

Abone ol

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut ’u başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu ’na koğuş arkadaşı dayanmıyor. Silivri ’de 5 No’lu Cezaevi’nde yatan Cem Garipoğlu’nu önce amcası Hayyam Garipoğlu’nun yakın arkadaşı işadamı Korkmaz Yiğit, ardından da yağma suçundan yatan Hakan Y. adlı hükümlü terk etti: “Çok pasaklı”

İstanbul’da lise öğrencisi Münevver Karabulut’u 3 Mart 2009 ’da başını keserek öldüren ve 24 yıl hapis cezasına çarptırılan Cem Garipoğlu’nun cezaevindeki fotoğraflarına Habertürk ulaştı.

Silivri’de 5 No’lu Cezaevi’nde kalan Cem Garipoğlu, fotoğraflarda ilk koğuş arkadaşı işadamı Korkmaz Yiğit ve yağma suçundan hükümlü bulunan ikinci koğuş arkadaşı Hakan Y. ile volta atarken görülüyor.

KORKMAZ YİĞİT SADECE 2 AY KALDI!

İlk kez Habertürk’ün cezaevinde konuşmayı başardığı Cem Garipoğlu , ilk olarak amcası Hayyam Garipoğlu’nun yakın arkadaşı işadamı Korkmaz Yiğit ile aynı koğuşta kaldı. Korkmaz Yiğit, Cem Garipoğlu’nun “pasaklı olduğu” iddiasında bulunarak koğuşunu değiştirmek istedi. Yaklaşık 2 ay Cem Garipoğlu ile aynı koğuşta kalan Yiğit, Garipoğlu’nun temizlik işlerine yardım etmemesini de gerekçe olarak gösterdi. Korkmaz Yiğit’in talebi yerine getirildi ve başka koğuşa yerleştirildi.

Cem Garipoğlu’na koğuş arkadaşı dayanmıyor

DİĞER MAHKUM DA ANCA 3 AY DAYANDI!

Korkmaz Yiğit’in yerine ise Hakan Y. adlı mahkûm yerleştirildi. Yağma suçundan hükümlü bulunan Hakan Y., cezaevindeki giderlerini karşılar umuduyla Cem Garipoğlu ile aynı koğuşta kalmayı kabul etti. Cem Garipoğlu’nun koğuşuna geçen Hakan Y., bu duruma 3 ay dayanabildi. Cem Garipoğlu’ndan cezaevindeki temizlik işlerini yapma karşılığında para alan Hakan Y. de bu duruma isyan etti.

PASAKLI VE GECELERİ KORKUTUYOR

Cem Garipoğlu’nun tutarsız davranışları nedeniyle psikolojisinin bozulduğu öne sürülen Hakan Y., geçtiğimiz hafta içerisinde koğuşu boşalttı. Cem Garipoğlu’nun çok pasaklı olduğunu ve geceleri kendisini korkuttuğunu yakın çevresine bildiren Hakan Y., cezaevi yönetiminden koğuşunun değiştirilmesini talep etti. Cem Garipoğlu ile sohbet edemediğini, gece sergilediği tuhaf tavır ve davranışlarının kendisini korkuttuğunu da belirten Hakan Y.’nin bu talebi cezaevi yönetimi tarafından kabul edildi. Hakan Y.’nin de terk ettiği Garipoğlu, şimdi cezaevinde tek başına kalıyor.

KOĞUŞ ARKADAŞININ ANNESİ KONUŞTU!

Yağma suçundan hapse mahkûm olan Hakan Y.’nin annesi Fatma Y., oğlunun arkadaş kurbanı olduğunu öne sürerek şunları söyledi: “Öncelikle oğlumun ruh sağlığı önemli. Koğuştan neden ayrıldığını fazla irdelemek istemedim. Oğlum Cem’le aynı koğuşta kalıyor, temizlik yaptığı için para alıyordu. Geçen hafta oğlum bana ‘Anne psikolojisi bozuk, kalmak istemiyorum aynı koğuşta. Benim de psikolojimi bozacak’ diye yakındı. Cem Garipoğlu’nun ailesinden hiçbir maddi destek görmedik. Silivri çok uzak. 2 kişi gitmek için 120 lira harcıyorum. Sadece ayda bir kez gidebiliyorum. Kocamdan ayrı yaşıyorum. Oğlum cezaevinden çıkınca yepyeni bir hayat kuracağını söylüyor.”