BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL

Kimse fark etmeyince kan kaybından öldüler

Baba Şükrü V.’nin kullandığı araç, Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Abone ol

Giresun’un Eynesil İlçesi’nde oturan V. Ailesi, İstanbul’da oturan akrabaları NerminNiyazi G. çiftinin çocuklarının düğününe katılmak için 3 çocuklarıyla birlikte önceki akşam yola çıktı.

Baba Şükrü V.’nin kullandığı araç, Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesi yakınlarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Gece aracı kimse fark edemedi. Sabah yoldan geçen sürücüler aracı görüp ihbarda bulundu. Olay yerine giden 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü Şükrü V. (40), eşi Yasemin (38) ve çocukları Mehmet (7) ile ailenin en küçük kızı olan 4 yaşındaki Zeynep Özge’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan ailenin 11 yaşındaki çocuğu Kudret V. ise Merzifon Kara Mustafa Paşa Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk otopsi sonuçlarına göre, ölümlerin kan kaybı sonucu olduğu belirtildi. Ailenin en büyük kızı olan 16 yaşındaki Gizem V.’nin ise daha önce İstanbul’a gitmesi sonucu kazadan kurtulduğu bildirildi. Ailenin takı töreninde geline takacağı bilezik de kaza yerinde bulundu. Eczacılık yapan Şükrü V. ve ailesi, bugün toprağa verilecek.