BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  SEÇİM

Kılıçdaroğlu Rize'de bayrak ile vurdu!

Başbakan Erdoğan'ın memleketinde vatandaşa seslenen Kılıçdaroğlu hükümeti Türk bayrağı ile vurdu.

Abone ol

Rize'de partisinin seçim çalışmalarına katılan ve halka seslenen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti "Kırkpınar'da 4 AKP'li bakan bayrak geçerken ayağa bile kalkmadı" diyerek eleştirdi.

Başbakan Erdoğan'ın memleketinde vatandaşa seslenen Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından çarpıcı satır başları şöyle:

KAÇAK ÇAYI İMHA EDECEĞİZ

Elinizi vicdanınıza koyun öyle sandığa gidin. Rizelilerin vicdanına sesleniyorum. Kul hakkı yemek günahsa kul hakkı yiyenlerin arkasında hala duracak mısınız?

Çay üreticilerine bir kez daha soruyorum. Hakkınızı alabiliyor muunuz? Alınterinizin karşılığını alabiliyor musunuz? CHP iktidarında nerede bir kaçak çay bulunursa orada imha edilecektir.

BAŞBAKAN'IN ÇOCUĞU İŞ GÜÇ SAHİBİ OLDU DA...

Rize'de işsizlik var mı? Çocuklarınız işsiz mi? Şu soruyu sormayacak mısınız? 12 yıldır iktidardasın. Senin çocukların iş güç sahibi oldu, ev kadını Ayşe Teyze'nin kızı, bakkal mehmet amca'nın oğlu niye işsiz. bunu demokratik yollardan soracağız.

Biz güler yüzlü, barış içinde yaşayan, işsizin, yoksulluğun olmadığı, alınterinin karşılığının alındığı bir ülke istiyoruz. Eskiden Rize huzur içindeydi şimdi değil. Ne olacak bu memleketin hali diyorlar. Hiç endişe etmeyin. Bu ülke güçlü, çalışakan bir ülkedir. 7 düvele karşı mücadele ettik. Bu ülkeyi soyanlarla da mücadele edeceğiz.

BAYRAK GEÇERKEN 4 BAKAN...

Güzel bir ülkeyi el birliği ile inşa edeceğiz. Dedelerimiz, şehitlerimiz, gazilerimiz güzel bir ülke bıraktı bize. Edirne'de Kırkpınar güreşlerinde bayrak geçiyor. Herkes ayakta, bu benim namus görevim. 4 AKP'li Bakan ayağa kalkmadı. AKP'ye oy verenlere soruyorum. Eğer bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğrunda ölen varsa vatandır diyorsanız, o bakanlara da oy vermeyeceğiz herhalde. 

MAZOT 5 LİRA OLDU DİYORLAR

Vatandaş mazotun fiyatı 5 lira oldu diyor. Eh birileri götürürse mazot da 5 lira olur. Hiç merak etmeyin, halkın iktidarını kuracağız, hesap soracağız.