BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

The Simpsons Oscar selfiesi kırdı geçirdi!

The Simpsons çizgi filminin yaratıcısı Matt Groening, tarafından yorumlanan Oscar selfiesi büyük yankı uyandırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Oscar törenine damga vuran Ellen DeGeneres önderliğinde çekilen ünlülerin selfie pozu tüm dünyada olay olurken ünlü çizgifilm The Simpson'a da taşındı.

Ünlü talk show sunucu Ellen DeGeneres'in pizza dağıtması ile başlayan Oscar şovu daha sonra ünlü isimlerin bir araya gelerek Ellen önderliğinde çektirdiği selfie poz ile olay oldu. Twitter'da bir saati geçmeden milyonlarca kişi tarafından beğenilen selfie fotoğraf tüm dünyada en çok konuşulan gündem haline geldi.

1.20140305120552.jpg

Ünlülerin bu beğeni rekoru kıran ve tüm dünyada konuşalan Oscar Selfie'si Simpsons'ın yaratıcısı Matt Groening'inde ilgisi çekti. The Simpsons'da yer verdiği selfie fotoğrafı uyarlaması ile ünlü animatör büyük bir ilgi çekti.

2.20140305120742.jpg

Ünlülerin Oscar Selfie'si olarak bilinen fotoğrafı karikatürize ederek The Simpsons'ın baş karakteri Hommer Simpson ile esprili bir hale getiren Matt Groening, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncu Bradley Cooper tarafında ayağı ile ense bölümünden ittirilerek selfie poza alınmayan Hommer Simpson karikatürizesi yoğun ilgi gördü.

3.20140305120940.jpg


Sanal alemde ve twitterda büyük yankı uyandıran Simpsons karikatürü Oscar töreninde selfie içerisinde bulunan oyuncu Jared Leto tarafından büyük beğeni aldı. Simpson'un yaratıcısı Matt Groening tarafından karikatürize edilmesine sevinen ünlü oyuncu 'Bende resmi olarak The Simpsons'a dahil oldum! yazarak mutluluğunu belirtti.