BIST 10.759
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.504,77
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu ile Gökçek'i kapıştıracak mı?

Bugün'ün Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, CHP liderini konuk edeceği program öncesi öyle bir twitter mesajı attı ki...

Abone ol

Adem Yavuz Arslan, gazeteci, televizyoncu, köşe yazarı, radyo programcısı. Bugün gazetesi Ankara Temsilcisi olan Arslan, aynı zamanda Bi' Ermeni Var! isimli kitabı ve kitabının ardından aldığı tehditler ile de medya gündeminde kendine haklı bir yer edinmiş durumda.

Gazeteciler.com'un özel haberine göre, Bugün TV'de yayınlanan Temsilciler Meclisi programının moderatörlüğünü de üstlenen Arslan'ın bugünkü konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak.

SORACAK SORU BULMAKTA ZORLUK MU ÇEKİYOR?

ARSLAN: "HER PROGRAM ÖNCESİ ATIYORUM"
Adem Yavuz Arslan Twitter üzerinden haberimizle ilgili olarak "her yayın öncesi 'konuk şu soru varsa alayım' twiti atıyorum.bu da onlardan birisi. başka bir anlamı da yok.haberinizdoğru değil" şeklinde bir yalanlama gönderdi.

Ancak Arslan'ın Twitter mesajlarında bu haftaki programı için Melih Gökçek dışında kimseye sorulmuş bir soru bulunmuyor.

Arslan, konuğuna soracak sorular bulmak konusunda bir sıkıntı yaşıyor olacak ki, sanal alemde Melih Gökçek'e yolladığı mesajda "Kılıçdaroğluna soracak sorusu olup olmadığını" öğrenmek istedi.

TECRÜBELİ BİR GAZETECİ AMA...

Twitter mesajıyla, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Kılıçdaroğlu'na sormak istediği soruları öğrenmeye çalışan Arslan aslında tecrübeli bir gazeteci.

Zaman'ın Ege Bölge temsilciliğinde stajyer muhabir olarak başladığı kariyerine 1988'de İstanbul'da Aksiyon dergisinde, 2006'da ise Haber Müdürü olarak Bugün gazetesinde sürdürdü. Halen de gazetenin Ankara Temsilcisi.

BU TWİTT HİÇ ETİK DEĞİL

Gazetecilerin haberlerini geliştirmek için başka kaynaklara başvurması kadar olağan bir yöntem yok. Ancak, siyasi iki rakibi birbirine düşürmek ve bundan yararlanarak haber yapmaya çalışmak da hiç etik bir tavır olmasa gerek.

İşte Arslan'ın Gökçek'e yolladığı o mesaj: