BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hiddink hakkında yeni iddia

İngiliz The Sun gazetesi, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink hakkında bir iddiayı yazdı...

Abone ol

İngiliz The Sun gazetesi, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'in kulüp antrenörlüğüne geri dönmek istediğini iddia etti.

Haberi ''Chelsea, gel ve beni al'' başlığıyla veren gazete, 64 yaşındaki teknik adamın ''Ben kimseye Türkiye ile devam edeceğimi söylemedim. Kendimi enerjik hissediyorum ve her gün çalışmayı seviyorum. Daha fazlasını yapmam gerektiğini hissediyorum, dolayısıyla milli takım çalıştırmak yerine kulüpte bir rol daha tercih edilebilir'' ifadelerine yer verdi.

Hiddink'in, Carlo Ancelotti'nin gönderilmesiyle boşalan Chelsea menajerliğine gelmeyi istediğini ileri süren The Sun, deneyimli teknik adamın ''Futbol Federasyonu başkanına bir şey söylemedim. Fakat o akıllı birisi ve eminim dünya medyasını takip ediyor. Henüz resmi bir teklif yok, dolayısıyla hiçbir şeyi garanti edemem'' dediğini aktardı.

Hollandalı teknik adamın Türkiye ile 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu anımsatan gazete, Hiddink ile Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in gelecek hafta resmi görüşmelere başlamasının beklendiğini kaydetti.